Pistejakauma

0%

3%

10%

23%

11%

30%

15%

7%

0%

2%

Pisteytykset

rating 30,000

Key
Käyttäjä

rating 30,000

Mekaanista ja epäkiinnostavaa tehostepelleilyä.

tepi
Käyttäjä

rating 30,000

Mukana on kait historiallista propagandaa mutta harvapa henkilö omii karmivampaa mainetta kuin Vlad Tepes. Tällaisen leffan voi tehdä kahdella tavalla. Vähintään kaksi ja pulituntinen pateettinen eepos johon on palkattu yhtä paljon kässärien rustaajia kuin Valakian taivaalla on lepakoita. Historian tutkijoita jotta saadaan autenttinen kuvaus sen ajan elämänmenosta. Tai tuntia lyhempi toiminta-pätkä jossa keskitytään lähinnä huimaan tehostemyllyyn. Siinä välissä lätistään hellästi repliikkien ollessa niin kuluneita ettei pahemmasta väliä. Eli luvassa sitä samasta tuutista tuupattua historiallista draamaa mitä on nähty yli tuhat kertaa ennenkin.

Luke Evans on ollut Hobbit- leffoissa puhdasotsainen sankari ja nyt on tarjolla pahiksen rooli. Luvassa on siis vertahyytävä suoritus Vlad Draculan hahmossa. Eikä mitä!. Karpaattien Kauhu onkin pehmo-isä! Tämän poikaa ollaan luovuttamassa Turkkilaisille. Vlad turvautuu vanhan vampyyriin apuun (hyytävä Charles Dance). Tästä lie alkaa Kreivi Draculan legenda kun Vlad saa supervoimat. Tappaa Turkkilaisia henkäyksellä. Hän liikuttelee suunnattomia määriä lepakoita. Muuttaa ystävät ja viholliset vasalleikseen. Lopussa siirrytään nykyaikaan mikä on aika absurdia. Vain efekti-viihteen ja kornien vuorosanojen ystäville.

eskoaarne
Käyttäjä

rating 30,000

lällälää79
Käyttäjä

rating 30,000

QT
Käyttäjä

rating 30,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Dracula Untold
Dracula Untold arvosana 2,67
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2014
Pituus:
92 min
Ohjaajat:
Gary Shore
Käsikirjoittajat:
Burk Sharpless, Matt Sazama
Pääosanäyttelijät:
Art Parkinson, Charles Dance, Dominic Cooper, Ferdinand Kingsley, Luke Evans, Sarah Gadon, Thor Kristjansson, William Houston
Maat:
USA
Kielet:
englanti