Pistejakauma

1%

1%

2%

4%

6%

23%

36%

25%

2%

0%

Pisteytykset

rating 40,000

Andy Kreist
Käyttäjä

rating 40,000

Cumberland sausage on englantilainen, pitkä ja kalpea lihapötkö. Ihan niin kuin Benedict Cumberbatchkin. Benedick on äänestetty mm. Empire ja People -lehdissä "seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi". Hänen äitinsä on myöskin näyttelijä ja päässyt mukaan People -lehden "kauneimmat ihmiset maailmassa" -erikoisnumeroon. Ja hänen isänsäkin on näyttelijä - yhtä suurta showta koko perhe.
Kun Benedictin vaaleat porsaanripset värjätään tummiksi ja leukaperiin liimataan karvoja, kykenee hän melko uskottavasti, hieman ääntään madaltaen, esittämään mielikuvituksellista Tohtori Outoa erilaisissa tunnetiloissa ja ilmeissä ja samalla saa kerättyä itselleen huomattavan määrän rahaa ja monien naaraiden kritiikitöntä ihailua.

Elokuvana Dr. Strange on lupaava, mutta loppupelissä pelkkää kakkaa a.k.a. pashaa. Hermo paloi jo alkupuolella kiintiölakun ilmestyessä ruutuun larppitamineissa viisastelemaan epäuskottavasti niin kuin niillä nykyään on tapana. Mads Mikkelsen kerää hynät pusseihinsa heilumalla ja loihdintaliikkeitä ilmaan huitomalla. Rupisilmäisenä taikurina. Ja kaikki sokeria elämäntarkoituksenaan syövät ja juovat taputtavat tahmeita käsiään.

Elokuva muuttuu edetessään yhä huonommaksi ja huonommaksi päätyen lopulta lehmänläjääkin surkeammaksi sotkuksi, eli lehmän double-oksennukseksi. Typeryyden viimeistelee Thor -pläjäyksistä tuttu Austraalia-Chris - jalkapallosta tykkäävä kaunis poika, ilmestyen kuvaan lopputekstien takaa hymyssä suin. Vittu-jee.

Miihkali
Tykittäjä

rating 40,000

roskisprinsessa
Käyttäjä

rating 40,000

TheJim
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Doctor Strange
Doctor Strange arvosana 3,32
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
117 min
Tunnetaan myös nimillä:
Marvel's Doctor Strange
Ohjaajat:
Scott Derrickson
Käsikirjoittajat:
C. Robert Cargill, Jon Spaihts, Steve Ditko
Pääosanäyttelijät:
Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor, Mads Mikkelsen, Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams, Scott Adkins, Tilda Swinton
Maat:
USA
Kielet:
englanti