Pistejakauma

9%

2%

20%

18%

11%

18%

7%

7%

5%

2%

Pisteytykset

rating 60,000

jossu82
Käyttäjä

rating 60,000

ihan ok ja katsottava

Makke_95_
Käyttäjä

rating 60,000

Nyt tulee oikein kunniamaininta leffan toiminnasta. Tappeluista saa kerrankin suurinpiirtein selvää ja ammuskelutkin on suoritettu tyylillä. Myös veret ja räjähdykset oli tehty ilman cgi paskaa.
Noh ei tämä silti mikään sen ihmeempi teos ole. Dolppa on oma itsensä, näyttelylahjoja ei tunnu vieläkään oikein löytyvän mutta jalka jaksaa nousta tappeluissa vielä. Parhaan roolin vetää varmasti Michael Pare, jos nyt näyttelysuorituksia ruvetaan miettimään.

Toimintaa löytyy runsaasti ja se on kohtalaisen hyvin toteutettua. Juoni on peruspaskaa mutta en antanut sen kauheasti haitata. Potentiaalia olisi ollut parempaankin.

Joten perusviihdyttävä toimintaleffa jonka katselee ainakin sen kerran. Ai niin, takaa-ajo kohtaukset olivat taas nopeutettuja ja kömpelöitä, siitä paljon miinusta.

vallu_87
Tähtääjä

rating 60,000

Positiivinen yllätys. Toimintaa oli ainakin niin perkeleesti. Parempaa ja huonompaa. Lerner skarpannut monelta osin toiminnan näyttävyyteen, vaikka esim. takaa-ajot olivat ns. paskaisia. Paikoittain jopa tuntui, että ryminää olisi ollut jo hieman liikaakin (vai voiko olla?) Dolph oli oma pökkelöinen itsensä, eikä yhtään sen parempi, kuin olisi tarvinnutkaan. Suurin osa elokuvan sivunäyttelijöistä tavallistakin sontaisempia. Poikkeuksena Michael Pare, joka taisi olla koko leffan porukasta se ihan oikea NÄYTTELIJÄ.

Aatu
Käyttäjä

rating 60,000

Artzi-
Käyttäjä

rating 60,000

KymcoSuper8
Käyttäjä

rating 60,000

MersuZ
Käyttäjä

rating 60,000

Sad_Ex
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Direct Contact
Direct Contact arvosana 2,40
Genret:
Toiminta
Valmistusvuosi:
2009
Pituus:
87 min
Ohjaajat:
Danny Lerner
Käsikirjoittajat:
Danny Lerner, Les Weldon
Pääosanäyttelijät:
Bashar Rahal, Dolph Lundgren, Gina May, James Chalke, Michael Paré
Maat:
USA, Saksa
Kielet:
englanti, bulgaria