Pistejakauma

0%

1%

0%

3%

5%

14%

22%

39%

7%

8%

Pisteytykset

rating 80,000

Anzalone
Käyttäjä

rating 80,000

Tällaisia supersankarileffoja saisi olla enemmän, vaikkei Deadpool olekaan supersankari. Väkivalta ja läppä on ronskimpaa kuin trikoosankarileffoissa yleensä. Siksi tämä toimii useimpia supersankarileffoja paremmin. Todella viihdyttävä kokonaisuus jos muistaa jättää aivot narikkaan.

Bean
Käyttäjä

rating 80,000

Deadpoolin musta huumori ja ironia toimii. Leffa tuo mukavaa vaihtelua massaan hukkuviin moniin muihin supersankarileffoihin. Tämä on räikeydessään ja kokeilevuudellaan yksi Marvelin parhaista tuotoksista. (4/5)

Dreamer
Käyttäjä

rating 80,000

Sarjakuvasankarista filmatisoinnin voi tehdä onnistuneesti vain kahdella tavalla: synkän kylmästi hyvällä tarinalla kuten Nolanin Batmanit tai sitten ihan överiksi lyöden kuten Deadpool.

Ryan Reynolds on hyvä valinta rääväsuisen ei-sankarin rooliin. Leffa on hyvin rakennettu aikajaksopomppuineen, vaikka toki lopputaistelu onkin pääosin perustylsää mäiskettä.

Huumoria, romantiikkaa ja toimintaa sopivassa paketissa. 8/10

Joginen
Käyttäjä

rating 80,000

Huippuleffa, jossa toiminta ja huumori on kohdillaan, vähän tietysti epäilytti Reynoldsin valinta päärooliin, mutta leffan nähtyä voi todeta, että kyseessä on kenties hänen parhain roolisuorituksensa tähän asti.

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 80,000

Oli jo aikakin, että Deadpool sai oman elokuvansa. En ole alkuperäistä sarjakuvaa lukenut, vaikkakin nimihenkilön ronski huumorintaju sekä neljännen seinän rikkomiset ovat entuudestaan tuttuja. Elokuvana Deadpool olisikin ilman näitä kahta osa-aluetta vain yksi kliseinen supersankarileffa lisää. Viihdyin tämän parissa oikein mukavasti, vaikka leffan vahvuus pyöriikin näin hataralla pohjalla. On ihan makuasia, iskeekö leffan rankka huumori katsojaan vai ei, mutta itse sain naurettua ihan kiitettävästi. Toimintakohtaukset sinällään eivät ole mitään omaperäisiä, mutta R-ratingin saaneelle elokuvalle riittävän väkivaltaisia. Leffan pääpahis on perustylsä tiedemies ja huumoripuolta tasapainottavat dramaattiset kohtaukset eivät oikein sopineet muuten kaksimieliseen menoon. Kokonaisuutena Deadpool tekee osuvasti pilaa supersankarikliseistä, paikoitellen jopa liiankin itseironisesti, mutta jää mieleen virkistävänä tuulahduksena muuten kulahtaneeseen genreen. Paremmin tämä joka tapauksessa toimi kuin kuuden vuoden takainen Kick-Ass.

korkkinado
Käyttäjä

rating 80,000

Deadpool irvailee monelle supersankaripätkälle ja tekee sen vielä onnistuneesti ja hauskasti. Eipä tullut tylsää teattereissa. Jos kuitenkin unohtaa leffan kokeellisen asetelman niin yksinkertaisesti on kyseessä todella geneerinen supersankarileffa. Toimintakaan ei rikkonut rajoja, vaikka tällä kertaa veri saakin lentää. Game of Thronesissakin pökkelöinyt Ed Skrein on todella laimea pahis. No Deadpoolin kompastuminen tuttuihin supersankarileffakliseisiin ei nyt ainakaan ensimmäisellä katselukerralle haitannut. Taitaa olla, että vastaisuudessa olen tätä kohtaan vieläkin kriittisempi. Ryan Reynolds sopii kyllä niin hyvin huulenheittäjän rooliin ja pistää itsensä kunnolla likoon. Ja lisäksi tietenkin erinomainen huumori niin kyllä neljä tähteä on tällä hetkellä ansaittu.

Larno
Käyttäjä

rating 80,000

Vähän hienosäätöä olisi voinut tehdä, esim. x-men tytön tilalle joku vähän kiinnostavampi persoona ja läpän heitto paikoittain järkyttävän köyhää, mutta muuten erittäin positiivinen yllätys!

Leffa Timppa
Käyttäjä

rating 80,000

Ehdottomasti yksi parhaimmista supersankarielokuvista, joissa seikkailee Marvelin supersankari. Tai no Deadpoolhan on oikeastaan superantisankarielokuva. Huumori on juuri kohdallaan ja toimintaa riittää. Neljäs seinä menee välillä rikki mikä on hyvä!

lilju_
Käyttäjä

rating 80,000

Makke_95_
Käyttäjä

rating 80,000

En voi väittää etteikö Deadpoolin ronski huumori ja veriset toimintaosuudet ole hyvää vaihtelua muihin supersankarileffoihin verrattuna. Onhan tätä silti hieman liikaa hehkutettu. Koska toiminnan ja vitsien jälkeen elokuvalle ei paljon annettavaa jää. Ryan Reynolds sopii hyvin Deadpoolin saappaisiin ja Gina Caranoa on aina mukava nähdä mukana elokuvissa. Olisi kannattanut kirjoittaa kommentti heti leffan katsottuani, koska nyt muutama päivä jälkeenpäin leffasta en kauheasti muista. Sekin varmasti kertoo jo jotain. Kyllä Kick-Ass hakkaa tämän 100-0. Menköön nyt kolme ja puoli tällä kertaa.

norman_bates
Käyttäjä

rating 80,000

Deadpool on täydellisen aivotonta huttua. Se on erittäin viihdyttävä ja törkeän hauska. Ja jos elokuva ei ota itseään vakavasti, miksi siis pitäisi katsojankaan?

Reynolds sopii rooliinsa kuin nenä päähän ja toimintakohtaukset olivat todella hyvin ohjattuja.

Kokonaisuutena Deadpool on piristävän erilainen supersankarielokuva.

Rainafriikki
Käyttäjä

rating 80,000

En hirveästi välitä sarjakuvaelokuvista, vaikka loistavia poikkeuksia löytyykin ja voin sanoa että tämä onnistui olemaan erittäin viihdyttävä ja kerrankin Deadpool hahmona saatiin oikein tässä. Ryan Reynolds on loistava Deadpoolina ja myös muut roolisuoritukset olivat tässä hyviä. Tim Millerin ohjaus oli debyytiksi oikein toimivaa ja elokuvan toimintakohtaukset olivat hyvin toteutettuja.

RevyFan
Käyttäjä

rating 80,000

Pidin kyllä suuresti, yksi parhaista sarjakuvaelokuvista mitä muistan. Juoni on toki pääpiirteissään nähty, mutta ei tätä mihinkään voi sekoittaa! Sen verran häröäkin huumoria ja verenlennätystä tästä löytyy. Ei tässä ollut oikeastaan juuri mitään mikä ei olisi omalla kohdallani toiminut, ainakaan sellaista mitä ei ole suunnilleen kaikissa muissakin elokuvissa. Mahtavaa viihdettä!

Titan90
Käyttäjä

rating 80,000

Rivo supersankarielokuva kestää näemmä helposti toisenkin katselmakerran. Jälkimmäisen osan lämmittelyksi päätin katsoa Reynoldsin pahasuisen raajageneroijan uudelleen, sillä ensimmäisestä kerrasta oli vierähtänyt jo tovi. Edelleen Poolin karskihkot vitsit jaksoivat naurattaa monilta osin ja vaikka huumori kieltämättä onkin varsin alatyylistä, on se tuotettu asiaankuuluvalla tavalla. Monenlaisessa muussa kontekstissa samaiset läpät eivät todellakaan menisi lävitse.

Deadpool, tai siis mies maskin takana on entinen sotilas, joka on kotiin palatessaan päättänyt värväytyä pienten ongelmien palkkasotilaaksi. Ainoa, mikä käy käsiäkin nopeammin on hahmon suu, jota edes kuolemantuomioksikin kutsuttu laajalle levinnyt syöpä ei tahdo saada suljettua. Orastava rakkaus kuitenkin saa jäädä, kun äärikeinona Pool päätyy kokeilemaan vähän erilaista parannuskeinoa, jossa aktivoidaan henkilön mutanttisolut ajamalla tämä äärimmäisen stressin alaisuuteen. Valitettavasti sivuoireena iho muuttuu vähän liskomaisen ryppyiseksi ja kansikuvapojan maailma järkkyy, vaikka elämä saakin jatkua.

En ole vuosikausiin katsonut yhtäkään X-Men-elokuvaa, mutta ilmeisesti Deadpool ainakin löyhästi nivoutuu sen kaanoniin. Sen verran rautaisesta teoksesta on kuitenkin puhe, että jahka kakkososan saa pois alta, voisi pureutua myös muihin sarjan tuotoksiin hieman syvällisemmin. Siinä mielessä Deadpool siis onnistuu yhdessä tavoitteessaan, joka varmasti on myös sarjan muiden osien hypen nostattaminen.

.

TomCruise
Käyttäjä

rating 80,000

Hauska ja räävitön toimintakomedia, joka lukeutuu X-Men-elokuvasarjan onnistuneisiin tekeleisiin. Ryan Reynolds on täydellinen Deadpoolina, mutta samaa ei voi sanoa elokuvan pahiksesta Ajaxista, joka ei missään vaiheessa pysty nousemaan kiinnostavaksi hahmoksi. 4/5

Uytp7
Tähtääjä

rating 80,000

Erittäin jees, tosin itsetarkoituksellinen nokkeluus on hyvin lähellä kääntyä itseään vastaan. Hyvää: vitsit ja toiminta. Vielä parempaa: ikäraja ja kerronnan tempo (miinus klimaksi) . Parasta: Ryan Reynolds on kuin syntynyt Deadpooliksi. Harmittavasti leffa käyttää parhaat paukkunsa liian aikaisin, kliimaksi ei tule oikealla hetkellä. Sama kuin minä uutenavuotena ampuisin heti kello 18 suurimman patani ja keskiyöllä sitten kissanpierukaksikon.

X-men hahmojen lisäys tarinaan tuntui rippusen irralliselta, vaikka miltei ääneen hekotuttavaa huumoria heistä revittiinkin irti. Muissa tapauksissa toimivia sivuhahmoja riittää teoksessa miltei joka sormelle. Mielipiteitähän tämä jakaa varmasti eniten väkivaltansa, (teko)nokkeluutensa, huonosti peitellyn kaavamaisuutensa sekä supersankariähkyn ansiosta (tai takia). Kuten Villetys alla jo totesi, tämä elokuva on viihdettä triplavvveellä eikä yritäkään olla mitään muuta. Joskus se riittää, joskus ei. Tällä kertaa ainakin minulle kelpasi.

Villetys
Käyttäjä

rating 80,000

Deadpool tarjoaa varsin onnistunutta viihdettä koko kestonsa ajan ja se tuo samalla mukavaa vaihtelua nykyisten supersankarielokuvien joukkoon. R-rated ikäraja mahdollistaa ronskimpaa huumoria ja mukavan verisiä tappoja, joista ei aiemmin supersankarielokuvissa olla päästy nauttimaan näin paljoa. Ruumiita tuleekin mukavasti elokuvan aikana ja tapot on pääasiassa hyvin toteutettuja. Ryan Reynolds on kuin tehty Deadpooliksi ja mies vetääkin helvetin hyvän roolisuorituksen. Deadpool ei ole kokonaisuutena täydellinen elokuva, mutta jos etsii perjantai-illan viihdettä, niin siihen tämä sopii kuin nyrkki silmään.

__IIPO__
Käyttäjä

rating 80,000

AllouttaAngst
Käyttäjä

rating 80,000

apc 53
Tykittäjä

rating 80,000

arskamahis
Käyttäjä

rating 80,000

Arz
Tykittäjä

rating 80,000

batzmo
Käyttäjä

rating 80,000

Bobo-mies
Käyttäjä

rating 80,000

Bungle
Käyttäjä

rating 80,000

carloz
Käyttäjä

rating 80,000

Cuagwe
Käyttäjä

rating 80,000

D-McH
Käyttäjä

rating 80,000

Devilfisu
Käyttäjä

rating 80,000

EdvardH
Käyttäjä

rating 80,000

Eximius84
Käyttäjä

rating 80,000

Felos
Käyttäjä

rating 80,000

Grinch
Käyttäjä

rating 80,000

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 80,000

Iciph3r_
Käyttäjä

rating 80,000

Jatekoira
Käyttäjä

rating 80,000

jazga
Käyttäjä

rating 80,000

Jii89
Käyttäjä

rating 80,000

Jurpo
Tähtääjä

rating 80,000

JustinHenryFan
Käyttäjä

rating 80,000

Juujoki
Käyttäjä

rating 80,000

Juusak
Käyttäjä

rating 80,000

karhari
Käyttäjä

rating 80,000

Karpow
Käyttäjä

rating 80,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 80,000

Korpimies
Käyttäjä

rating 80,000

Koski
Käyttäjä

rating 80,000

Kristiina68
Käyttäjä

rating 80,000

Kurt
Käyttäjä

rating 80,000

Labratoria
Käyttäjä

rating 80,000

leopets
Käyttäjä

rating 80,000

Lordi-fani
Käyttäjä

rating 80,000

Luffy
Käyttäjä

rating 80,000

M16
Käyttäjä

rating 80,000

MaggotCorpse
Käyttäjä

rating 80,000

markettimies
Käyttäjä

rating 80,000

Matalahiilihappoinen
Käyttäjä

rating 80,000

Migus
Käyttäjä

rating 80,000

Minoko92
Käyttäjä

rating 80,000

Movieboyy
Käyttäjä

rating 80,000

Mustaoinas
Käyttäjä

rating 80,000

onni
Käyttäjä

rating 80,000

Pasma
Käyttäjä

rating 80,000

Patu74
Käyttäjä

rating 80,000

Pikli
Käyttäjä

rating 80,000

Puakki
Käyttäjä

rating 80,000

Pulu
Käyttäjä

rating 80,000

rise_above_hate
Käyttäjä

rating 80,000

Rombo
Käyttäjä

rating 80,000

Ryakar
Käyttäjä

rating 80,000

rzg83
Käyttäjä

rating 80,000

Signup80
Käyttäjä

rating 80,000

SixteenSaltines
Käyttäjä

rating 80,000

Slipkjovi
Käyttäjä

rating 80,000

Spuge
Käyttäjä

rating 80,000

Stranger
Käyttäjä

rating 80,000

sulo
Käyttäjä

rating 80,000

tirehtööri
Käyttäjä

rating 80,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 80,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 80,000

uusis
Käyttäjä

rating 80,000

windrider
Käyttäjä

rating 80,000

WreckMe666
Käyttäjä

rating 80,000

xXLoGXx
Käyttäjä

rating 80,000

Zero95
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Deadpool
Deadpool arvosana 3,69