Pistejakauma

0%

0%

0%

2%

8%

18%

27%

33%

5%

6%

Pisteytykset

rating 50,000

RevyFan
Käyttäjä

rating 50,000

Noh, ei tämä nyt erityisen huono ole. Mutta luulen ettei tämä voisi vähempää kiinnostaa ketään Rocky-elokuvia näkemättömiä ihmisiä ja sitten taas ne nähneille kuten minulle tämä tuntuu lähinnä rahastukselta. Toki joku voi tämän katsoa vaikkei Rockya tietäisikään, mutta sitten tämä tarjoaa vielä vähemmän. Ei tässä ole varsinaisesti mitään mitä ei Rockyissa olisi nähty parempana, kiinnostavampana ja viihdyttävämpänä eikä tälläisen elokuvan juonellisia ratkaisuja oikein voi tehdä ilman että ne tuntuvat vääriltä. Esimerkiksi häviääkö vai voittaako Adonis. Meni tämän parissa aika silti kohtalaisesti.

Uytp7
Tähtääjä

rating 50,000

Jaa. Melkein tekisi mieli sanoa, että paljon melua tyhjästä. En kuitenkaan aivan näin pitkälle menisi moitteissani, onhan Creedissä jonkin verran toimiviakin elementtejä. Stallone nyt lähinnä iän tuoman arvovallan sekä lisäkarisman myötä ja olihan pätkä niin ikään melko hauska silloin kun oli tarkoituskin. Mutta voi kerpeles, leffan tarina on täysin ennalta-arvattavaa huttua, mikä nyt vain sattuu sijoittumaan Rockyn universumiin.

Nimetkää filmistä yksikin yllättävä juttu niin minä osoitan teille valehtelijan. Nimittäin itseni, sillä oli tässä tasan yksi hitusen yllättävä juttu, mitä en tietenkään rupea spoilaamaan. Myöskään Michael B. Jordanin kulmakarva-huulivenkoilu kombonäyttelemisestä en todellakaan pitänyt. Adoniksen vastustaja ei saanut kunnolla lihaa ympärilleen, britti mies taisi olla, sen verran nippa nappa muistan. Ylihehkutettu tapaus, nostalgialla rahastusta.

Vilperi
Käyttäjä

rating 50,000

RevyFan ja zcb kiteyttävät varsin tarkasti omat tuntemukseni tästä elokuvasta, lisäksi yli pitkä.

zcb
Käyttäjä

rating 50,000

Laittoi kyllä väkisin miettimään, että onko tämän elokuvan tarkoitus olla parodia. Tosin ovathan alkuperäiset elokuvatkin aika koomisia mahtipontisuudessaan.

Väkisin väännettyä draamaa ja kaikki kliseet vedetty tähän leffaan. Tätä pelkäsin ennakkoon ja sitä sain, mutta kyllähän tämä piti silti katsoa.

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 50,000

eskoaarne
Käyttäjä

rating 50,000

Mikaro
Käyttäjä

rating 50,000

Tjau
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Creed: The Legacy of Rocky
Creed: The Legacy of Rocky arvosana 3,61
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2015
Pituus:
133 min
Tunnetaan myös nimillä:
Creed
Ohjaajat:
Ryan Coogler
Käsikirjoittajat:
Aaron Covington, Ryan Coogler
Pääosanäyttelijät:
Graham McTavish, Michael B. Jordan, Phylicia Rashad, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Tony Bellew, Wood Harris
Maat:
USA
Kielet:
englanti