Arvostelu

Riman alitus, jota ei voi vakavalla naamalla, eikä kyllä millään muullakaan naamalla, suositella kenellekään.

Charlie's Angels: Full Throttle on vääjäämätön jatko-osa parin vuoden takaiselle megahitille, joka nosti naispuoliset action-sankarit maailmankartalle. Ensimmäinen Charlie's Angels oli suht onnistunutta kertakäyttöhuttua, ja tämä kakkososa yrittää kovasti tarjota sitä samaa, kuitenkin laihoin tuloksin.

Ykkösosasta tuttu kööri on jälleen kasassa aina musiikkivideoista tuttua ohjaaja McG:ta myöten, mutta jälki ei kuitenkaan yllä edellisen osan tasolle. Vitsit ovat astetta heikompia lähinnä siitä syystä, että loistava Bill Murray on korvattu parhaimmillaankin vain menettelevällä Bernie Macilla. Toimintakohtaukset ovat puuduttavaa hidastusrumbaa, eikä ensimmäisen elokuvan mielikuvituksekkuudesta ole mitään jäljellä. Kaiken kruunaa kuolleista herätetty Demi Moore, joka nähdään langenneen enkelin Madison Leen roolissa.

Täydellisesti flopanneiden G.I. Janen ja Stripteasen jälkeen maan alle kadonnut Moore tekee vastenmielisen comeback-yrityksen. Kirurgisesti käsitelty vartalo ja kasvot yhdistettynä neidon elottomiin silmiin on sellainen yhdistelmä, että katsoja kokee todellakin seuraavansa jonkinlaisen zombin työskentelyä.

Joku, en tosin osaa kuvitella kuka, saattaa saada kiksejä bongailemalla pienissä sivurooleissa pyörähteleviä julkkiksia. Leffa vilisee Bruce Willisin, Robert Patrickin ja Pink The Popparin kaltaisia julkimoita, mutta ainakaan allekirjoittanut ei näiden tähtien näkemisestä mitään säväreitä saanut. Ainoa mainio nassu koko leffassa on John Cleese, joka ei näköjään koskaan menetä koomista tatsiaan.

Charlie's Angels: Full Throttle on riman alitus, jota ei voi vakavalla naamalla, eikä kyllä millään muullakaan naamalla, suositella kenellekään. Ykkösosan sankarittarille miehet kuolasivat ja naiset hurrasivat, mutta tällä kertaa päällimmäiseksi ajatukseksi jää se, että toivottavasti tämä saaga ei koskaan etene kolmososaan saakka. Ainoa positiivinen asia John Cleesen lisäksi on elokuvan mainosjuliste, jossa Cameron Diazin nahkahousuihin verhottu takamus näyttää sanalla sanoen maukkaalta. Juuri niin maukkaalta, että kaltaiseni nörtti vuokraa elokuvan ainoastaan pettyäkseen pahasti.

nimimerkki: esimies

Pisteet: rating 20,000

esimies
Käyttäjä, 49 arvostelua
Arvosteltu: 21.03.2004
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Monty Pythonin Hullu maailma
Monty Pythonin Hullu maailma arvosana 4,10
Monty Pythonin Hullu maailma
Tohtori Outolempi eli kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan pommia
Tohtori Outolempi eli kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan pommia arvosana 4,28
Tohtori Outolempi eli kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan pommia
Batman ja Pakkasherra
Batman ja Pakkasherra arvosana 3,70
Batman ja Pakkasherra
The Artist
The Artist arvosana 3,83
The Artist

Elokuvan tiedot

Charlien enkelit: Kurvit suoriksi
Charlien enkelit: Kurvit suoriksi arvosana 2,49

Charlien enkelit: Kurvit suoriksi (2003)

Alkuperäinen nimi: Charlie's Angels: Full Throttle

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2003
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
McG
Käsikirjoittajat:
Cormac Wibberley, John August, Marianne Wibberley
Pääosanäyttelijät:
Bernie Mac, Cameron Diaz, Crispin Glover, Demi Moore, Drew Barrymore, John Cleese, John Forsythe, Justin Theroux, Lucy Liu, Luke Wilson, Matt LeBlanc, Robert Patrick, Rodrigo Santoro, Shia LaBeouf
Maat:
USA
Kielet:
englanti, mandariinikiina, espanja