Cassandra's Dream (2007)
- Valmistusvuosi:
- 2007
- Woody Allen
- Woody Allen
- Clare Higgins, Colin Farrell, Ewan McGregor, Hayley Atwell, John Benfield, Tom Wilkinson
- USA, Iso-Britannia, Ranska
- englanti
- Pituus:
- 108 min
- Genret:
- Draama, Trilleri, Rikos
- Sijoitus:
Leffatykin 1280. paras elokuva.
Kommentit (8)
RambätmänKäyttäjä |
25.10.09 klo 13:20 Ihan hyvä elokuva. Tätä on verrattu paljon Match Pointin ja minun täytyy nyt heti myöntää, että kyseisen elokuvan yritin joskus katsoa, mutta en jaksanut kuin vähän alusta ja se jäi siihen.
VipeKäyttäjä |
12.06.09 klo 21:20 Ei nyt ihan surkeakaan mutta etenkin alusta aika tylsä. Loppupuolelta jo vähän parempi. |
milkmanKäyttäjä |
14.02.09 klo 22:19 Ihan ok, plussana Farrellin hyvä roolisuoritus.
ArzibabaKäyttäjä |
06.01.09 klo 13:19 Ihan kiva trilleri joka ei kuitenkaan ole ihan sitä peruskamaa. Viihdyttävä ja jännittävä. mutta pientä hiomista olisi voinut tehdä. Lopussa alkoi tunnelma minulla menemään jo hiukan tragikomediseen suuntaan, kaikkine juonen käänteineen.
jolluKäyttäjä |
14.11.08 klo 19:42 |
jolluKäyttäjä |
14.11.08 klo 19:41 Ei ole Allenin paras elokuva, mutta oikein toimiva leffa kuitenkin... |
TumppimiesTähtääjä |
20.10.08 klo 14:08 On se vaan todella merkillistä miten Allen on parhaimmillaan vanhana ja varskin silloin, kun tajuaa itse pysyä kameran takana. Cassandra's Dream on onnistuu lähes yhtä hyvin kuin Match Point. Molempien tarinassa on tyyliä ja hahmot on kirjoitettu hyvin. |
MadMikeKäyttäjä |
17.10.08 klo 07:50 Läntökihdiltaan mielenkiintoinen ja melko nopetempoinen trillerinpoikanen Allenilta, joka on lopulta hieman lohduton ja ennalta-arvattava. Kyllä sen parissa kuitenkin aika vierähti helposti. |
Pistejakauma
0,0% | |
0,0% |
Saman genren leffoja
Erään murhan varjossa
Todella kummallinen välityö Ridley Scottilta.

Eetu Nortiainen 30.12.2002 14:17
Arvostelut (1)
Näyttelijät ovat yksi osa elokuvan kantavimmasta voimasta.

Storyteller 06.01.2009 02:51
Videot (1)