Nebula Oy

Casino Royale (2006)

Kommentit (178)

Spuge

22.07.10 klo 02:02

Luultavasti paras Bond-elokuva kaikista katsotuista. Daniel Craig onkin jo ennestään tuttu kasvo ja ihan kelpo näyttelijä. Pelkän Casino Royalen perusteella Craig onkin loistava näyttelijä ja sopiva mies James Bondiksi. Näin toimintaelokuvien ystävänä voin sanoa että todella hyvä toiminnallinen Bondi.

kuperkeikka

19.04.10 klo 18:19

En ole kovinkaan monia bond-pätkiä katsonut ja eivätkä ne ole koskaan niin minuun iskeneet, vaikka actionpätkistä tykkäänkin. Tämä olikin todella positiivinen yllätys. Craig vetää viileän suorituksen kuten hyvän actiontähden kuuluukin. Juoni oli myös hyvä ja pakko antaa plussaa Holdem-kohtauksista. Viihdyttävä ja mukava actionpläjäys kyseessä.

Michelle78

17.04.10 klo 16:51

Todella yliarvostettu elokuva. Siis eihän tässä ollut ollenkaan sitä oikeaa vanhaa kunnon Bond-tunnelmaa. Oikeastaan tämä oli kuin mikä tahansa nyky-Hollywoodin keskinkertainen toimintaleffa.

Drama

05.04.10 klo 13:08

Toimintakohtaukset ovat vauhdikkaita ja loistavia, Daniel Craig on paras Bond!

Kookosbanaani

21.12.09 klo 18:53

Tähän mennessä paras Bondi, minkä olen nähnyt. Casino Royale sisältää tasapuolisesti eri Bond-elementtejä ja toimintaakin oli sen verran, ettei aika käynyt pitkäksi. Suosittelen tätä jopa niille, jotka eivät ole Bond-faneja.

Mr Todd

23.11.09 klo 19:13

Aikas hyvä Bond leffa, mutta Graig ei kyllä pääse Mooren tai Conneryn tasolle.

Outopiski

22.11.09 klo 11:43

Paras näkemäni Bond- leffa. Selkeä juoni, jonka jopa minä ymmärsin.

haxor

11.11.09 klo 19:56

Craig jakaa mielipiteitä mutta mielestäni hän khyllä sopii Bondin rooliin

WreckMe666

23.10.09 klo 19:16

Tyypillinen keskinkertainen bond leffa...

Joosu

19.10.09 klo 15:13

Paras bondi mitä tehty :) 4/5

Jaaha

15.10.09 klo 20:38

Hiukan yliarvostettu, huonoimpia bondeja mutta viihdyttävä. Daniel Graig ei oikein sovi Bondiksi.

Seppo_

10.10.09 klo 11:37

Ei ollenkaan huono,toimintaa ja Texasia löytyy.Graig parempi kuin odotettiin,mutta jää Conneryn,Mooren ja Daltonin varjoon. 4/5

Sgt.Rane

23.08.09 klo 15:19

Paras Bond.

IronMaiden

23.08.09 klo 15:09

Aloitti hienosti uusien Bondien sarjan. Daniel Craig ei kuitenkaan ole mikään paras Bond.
4,5/5

MaidenFani

23.08.09 klo 13:48

Ehkä paras Bond leffa mitä on tehty.
5/5

JiPPo

16.08.09 klo 11:43

Ihan katsottava Bondi, vaikkei läheskään vedä vertoja vanhoille Bondeille ;)

Maick

22.07.09 klo 15:41

Oikein hyvä tekele. Vaikkakin hahmo olisi voinut olla mikä tahansa muu kuin Bond sillä vanhat Bondin tunnusmerkit hiukka katoavaa! Roger Moore on se ainut ja oikea!

eero

12.06.09 klo 21:00

Sekava juoni ja Craig on huono Bondina.

Harrycane

01.05.09 klo 17:53

Yllätti täysin, Craig osoittautuikin loistavaksi Bondiksi!

EwaYoManne

26.04.09 klo 20:44

kerrankin nuori ja hyvä kroppainen jätkä Bondina;)

-mirco-

14.04.09 klo 22:36

Kaikki Bondit kolme kertaa nähtynä on todettava, että Casino Royale on ehdoton suosikkini. Elokuvassa realismi puree hyvin, eikä klassisia vempaimia jäädä kaipaamaan. Näyttelijävalinnat ovat onnistuneet loistavasti ja toimintakohtaukset ovat hienosti toteutettuja. Voiko enempää Bond-filmiltä pyytää?

Herr Blofeld

19.03.09 klo 19:27

Erittäin hyvä Bond. Daniel Craig hoitaa hommansa loistavasti, vaikka tyyliltään eroaakin aikaisemmista Bondeista rajusti.

Vigilante

12.03.09 klo 21:26

Paras Bond mitä olen nähnyt. Leffa ei petä millään osa-alueella.

Erityismaininta Chris Cornellin loistavasta tunarista

arkistomies

28.02.09 klo 14:43

Parhaita bondeja. Craig on ihan hyvä bondi ja toiminta on siistiä. Rikkoo hyvin vanhan kaavan.

Crank!

23.02.09 klo 13:08

texas hold em pokeria ja toimintaa. kyl menee parhaimpien bondejen joukkoon

NastY`

08.02.09 klo 15:58

Daniel Graig on paras bond minunkin mielestäni. Toisiksi paras bond elokuva ikinä!!

DRUGS

07.02.09 klo 18:18

Daniel Craig todella on se paras bond. En ole koskaan ollut suuri Bond fani mutta kiinnostuin heti kun sain tietää että uudi bond leffa on tulossa ja mukanaan myös uusi James Bond. Daniel Craig on ollut suhteellisen hyvissä rooleissa ennenkin mutta pakko sanoa että Craig todella sopii Bondiksi. Useasti kun olen vanhempia Bondeja katsellut en ole millään meinannut jaksaa katsoa niitä loppuun asti. Casino Royale on mukaansa tempaiseva toiminta trilleri johon jaksaa kyllä keskittyä. Mielestäni tämä on paras Bond leffa mitä toistaiseks on tehty.

mika72

03.02.09 klo 05:03

tylsä

Kuulintu

31.01.09 klo 02:58

Vähän uudempaa ja erilaista Bondia. Toimivaa kuvausta ja kohtalainen tunnelma, mutta silti jotenkin vaisu keskitason elokuva lopulta.

Crisse

27.01.09 klo 22:52

Hyvä elokuva ,Parhaimpia Bond elokuvia

Snakke

15.01.09 klo 12:16

Paras näkemäni Bond ikinä! 007 Quantum of Solacea en tosin ole vielä nähnyt.

Mushroome

11.01.09 klo 07:52

Loistava 4/5

hydf4

29.12.08 klo 16:56

Ennen tämän leffan näkemistä olin aika kriittinen uusimmasta bondin näyttelijästä, mutta elokuvan nähtyäni mielipiteeni muuttui täysin. Daniel Craig sopii Bondiksi paremmin kuin nyrkki silmään. Casino Royalen juoni oli edellisiin verrattuna hiukan erilainen, mutta muutos oli selkeästi parempaan päin; tarinassa oli hiukan syvyyttä.

- Predator -

21.12.08 klo 20:56

Paras Bond, Craig osaa hommansa!

AnaBanana

13.12.08 klo 22:15

Loistavan loistava.

Mowgli

25.11.08 klo 18:10

Loistavaa toimintaa, juoni on erinomainen ja dialogi on nokkelaa ja hauskaa. Vähintäänkin huomattavasti parempi kuin Quantum of Solace. Vuokraa tämä mieluummin kuin mene katsomaan uusin Bond.

lollero

25.11.08 klo 11:45

Parhaimpia bondeja.

4/5

kähtis

17.11.08 klo 20:40

Paras bondi tähän mennessä.

värte

14.11.08 klo 11:24

tosi hyvä bond craig on kova vau!!!!!!!!!!

ulpukka

13.11.08 klo 13:38

Tälläistä Bondia olen odottanut jo Pallosalaman jälkeen

lapio

12.11.08 klo 20:51

Ehkäpä se sarjan parhain osa

DavidByron

09.11.08 klo 15:23

Kultasormen vertainen Bond leffa. Craig on oikea mies rooliin. Hieman rankempaa väkivaltaa, kuin edellisissä Bondeissa, mutta niin sen pitääkin olla.

Lordi-fani

12.10.08 klo 20:55

Erittäin viihdyttävä ja toiminnantäytteinen Bond-leffa. Daniel Craig on kaikkien aikojen paras Bond. Loppu tuntui kyllä vähän pitkitetyltä, joten siitä lähtee puolikas tähti. Kuitenkin Casino Royale on Bond-leffojen aatelia.

ulpukka

28.09.08 klo 10:37

Tämä leffa yllätti minut oli niin hyvä.

saida

24.09.08 klo 16:49

PARAS BOND LEFFA TIKINÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AnaBanana

13.09.08 klo 22:57

joo, kyl tää on ehdottomasti paras james bond leffa!

Allu92

06.09.08 klo 14:36

Paras Bond elokuva

Neva

24.07.08 klo 02:36

Elokuva oli ihan hyvä toimintaleffa, vaikka minusta siitä puuttui kunnon Bond-meininki. Jotenkin elokuvaa katsoessa ei tuntunut siltä että katsoisi Bond-leffaa. Saattoi osittain johtua uudesta näyttelijästä..

markus aki berg

14.07.08 klo 14:51

Juuri elokuvan tyylivaihdoksen ansiosta yllättävän hyvä.

NikoM96

12.07.08 klo 10:37

Ihan hyvä Bondi, mutta ei kyllä läheskään paras Bond mitä on tullu katsottua..

Manige

08.07.08 klo 13:11

Parempi, kuin Lazenbyn ja Brosnanin viimeisimmät leffat.

Ben Turpin

19.06.08 klo 22:33

Graig sopii Bondiksi kuin nyrkki silmään.

buumi

14.06.08 klo 09:18

mulla on tää omana sain tän lahkaks ja en uskonut että daniel graig ois hyvä bond mutta se oli aika hyvä sean connery on paljon parempi daniel graig on ihan ok bondina annan tälle bondille 4/5

Von Liebermann

09.06.08 klo 19:52

Mukiinmenevä Bond-elokuvana, vaikka tässä ei olekaan sitä vanhojen Bondien atmosfääriä. Lisäksi elokuvassa on hieman liian monta lopetusta. Daniel Craig on aivan käypä näyttelijä, vaikkei vedä vertoja Roger Moorelle tai Sean Connerylle missään muodossa.

-c-

30.05.08 klo 13:27

Paras bond näyttelijä ikinä ja niin myös leffakin. Piste lähtee siitä että elokuvassa olisi saanut olla hieman enemmän toimintaa mutta muuten tosi hyvä. Tässä keskityttiin aika paljon kortinpelamiseen joka oli ihan mielenkiintoista vaihtelua bond leffoissa mutta se tarvii silti jotain muutakin. Yleensä niissä pelataan vain yksi käsi mutta tässä sitä oli kunnolla.

Woody

19.04.08 klo 14:09

Odotin enemmän, mutta kyllä tämän silti ihan hyvin mielin katsoo. Daniel Craig on rehellisesti sanottuna aika huono Bond, mutta moderni juoni pitää elokuvan alusta loppuun kasassa.

Rocky

24.03.08 klo 13:16

Tässä on selvästi Paras Bond elokuva koskaan. Mads Mikkelsenin esittämä Le Chiffre ei ole maailmaa valloittava super-roisto vaan epätoivoinen mies epätoivoisessa tilanteessa ja on näin ollen erinomainen roolissaan. Eva Green on näpäkkä sekä kaunis Vesper Lyndina naisena, jolle tulee Bondin elämälle tärkeä merkitys. Daniel Graig on historian paras Bond. Mies on väkivaltainen, tuima ja osaa tarvittaessa heittää läppää, mutta ei vedä sitä överiksi kuten Roger Moore. Bondin hahmo on moniulotteinen. Kerrankin katsoja näkee kuka on itseasiassa James Bond. Juonesta ei ole mitään pahaa sanottavaa joka on sentään maanläheinen tällä kertaa. Todella upea Bond elokuva jota voi suositella kaikille.

-Testament-

23.03.08 klo 21:16

Huono leffa ei ole yhtään bond meininki ja paska näytteijä toi Craig

Juki

23.03.08 klo 20:00

Ehkä hieman liian pitkä elokuva. Kestosta olisi voinut helposti karsia ainakin puoli tuntia pois. Mielestäni Daniel Craig ei ole mitenkään paras mahdollinen valinta uudeksi James Bondiksi. Silti vioistaan huolimatta ihan viihdyttävä pläjäys.

micarooni

23.03.08 klo 05:12

Monikin tuntuu suorastaan ylistävän Daniel Craigin roolisuoritusta James Bondina, mutta verrattuna menneisiin 007-elokuviin ja näyttelijöihin (jopa Pierce Brosnaniin), Craigin suoritus ja elokuva itsessäänkin jättää ainakin allekirjoittaneen kylmäksi.
Ehkä olen sitten ns. vanhan koulukunnan nimiin vannova katsoja, mutta verrattuna edellisiin Bond-elokuviin Casino Royale on kuin mikä tahansa muukin nykyajan toimintapläjäys ilman sen kummempaa persoonallisuutta, enkä omalta kohdaltani ymmärrä kaikkea leffaan kohdistunutta ylistystä. Craig on koko elokuvan ajan jotenkin "jäyhä" ja persoonaton, toisin kuin esim. Connery tai Moore...
Vaikka samaa sanottiin varmaan aikoinaan myös Timothy Daltonista, joka kuitenkin oli kuuleman mukaan lähempänä Ian Flemingin kirjoissa esiintyvää Bondia kuin moni muu...
Niin tai näin; itseäni Casino Royale EI säväyttänyt ja voi hyvinkin olla, että seuraava Craigin tähdittämä Bond-leffa jää minulta väliin... Valitan.

arkistomies

22.03.08 klo 10:38

Casino Royale on hyvä bondi mutta craig on huono näyttelijä.
4/5.2

pökkelö

27.02.08 klo 16:43

Melko hyvä Bond, tosin en tiedä onko kaikkien aikojen paras. Laatuviihdettä kuitenkin.

3,5/5

justi57

23.02.08 klo 01:26

Perushyväleffa, mutta valitettavasti monet takaa-ajokohtaukset alkoivat haukottamaan ja mieleen tuli monta kertaa - tämä on jo nähty. Elokuva maksoi 100 miljoonaa ja silti näyttää kuivahkolta ja jotenkin halvalta verrattuna saman budjetin Hollywood-filmeihin.

Blondie

01.02.08 klo 14:21

"Casino Royale" on oma henkilökohtainen suosikkini, ja varmasti paras Bond-elokuva ikinä. Daniel Craig on historian paras Bond. Kauniita naisia, vaarallisia miehiä, upeita autoja ja hämmästyttäviä maisemia. Paras Bond ikinä!

-herra hötölä-

24.01.08 klo 19:08

en tiedä onko kaikkein paras Bond, mutta hyvä se on! casinolla on aika mukavat ja elokuvaan sopivat uhkapelit. sopivasti toimintaa, ei mitään tylsää, ihan hyvä.

Polarboy

13.01.08 klo 14:35

Bond fiilis oli kadonnut kokonaan. Jos nimen olisi vaihtanut niin leffa olisi voinut olla mikä tahansa B luokan trilleri, eikä kukaan olisi ajatellut bondia tippaakaan. Toivottavasti seuraavaan leffaan saadaan vähän enemmän 'oikeaa' fiilistä.

mika

31.12.07 klo 22:26

onnistunein bond-leffa pitkään aikaan. Craig tekee hyvän roolisuorituksen eikä muutkaan näyttelijät petä. Juoni on kohtuu hyvä. Tyylin muutos hyväksi bondeille.

T313AJ95N

29.12.07 klo 14:01

James Bond joutuu uuden haasteen eteen, kun hän joutuu kohtaamaan Le Criffren korkeiden panosten texas hold `em-turnauksessa. Siitä alkava tapahtumakierre johtaa Le Criffren kuolemaan.

Leffa on itseasiassa aika surkea. Se on aivan liian väkivaltainen ja epäaito. Mut kyllä siinä pari ihan hyvää kohtaa on. Muuten elokuva on ihan puutaheinää.

Porcius

07.12.07 klo 12:27

Leffa on tyylikkäästi tehty ja Bond ei ole supersankari. Onneksi!

Graig on juuri oikea playboy tähän hommaan, unohtakaa ja Brosnan. Tässä on mies paikallaan.

Hikimiki

01.12.07 klo 21:44

Aivan surkea! erottuu joukosta

Peikko

01.12.07 klo 17:44

paras bond koskaan ja paras bond näyttelijä!daniel graig osaa sen mitä brosnan ei osannut.realistisin ja paras

Jorma

22.10.07 klo 13:18

Paras Bondi, vaikkei Q:n ihmelaitteita ollutkaan.

Paakkeli

14.10.07 klo 11:16

Tykkäsin leffasta kovasti. Eroaa aiemmista Bond leffoista mutta ei se mitään. Craig osaa Bondin hommat.

MAKE

22.09.07 klo 09:55

HUONOIN BONDI
-FELIX LEITER ON NEEKERI, EI OO KUNNON GUNBARRELSIA JA TÄS EI OO "Q":ta EIKÄ MONEYPENNYÄ OISPA BROSNAN VIEL BONDI EIKÄ DANIEL GRAIC

TT

09.09.07 klo 22:08

Alun apinaloikinta antaa hyvin kuvan leffan tasosta...

mika

01.09.07 klo 02:35

kolmen mahalaskun jälkeen kunnollinen bond-leffa. Juoneenkin on tosiaan panostettu enemmän ja Craig hoitaa hommansa.

älien

18.08.07 klo 21:34

Paras Bond-leffa moneen kymmeneen vuoteen.

Youda

08.08.07 klo 21:19

Enempää ei voi kaivata, kuin hienoja effektejä, hyvää juonta ja täydellisiä roolisuorituksia.

Apuva!

02.08.07 klo 22:40

Muistan kuinka uuden Casino Royale leffan uusi Bond näyttelijä julkistettiin. Daniel Craig haukuttiin lyttyyn. Mutta sitten koitti uusi Bond, joka osoittautui parhaaksi Bondiksi tähän asti. Daniel Craig on paras Bond!

paskabond

23.07.07 klo 20:14

paska wheres the gadgets

Ed

20.07.07 klo 20:56

Innostuin kuin pikku poika tästä uudesta mahtavasta Bondista. Tähän mennessä katsomiskertoja on kertynyt jotain kuusi. Aluksi olin varovainen kommenteissani ettei tule liikaa kehuttua innostuksissani, mutta nyt uskallan jo sanoa, että Casino Royale on paras Bond elokuva ja Daniel Craig on vähintään toiseksi paras Bond.

Dev

30.06.07 klo 13:47

Aivan mahtava Bondi. Yksi parhaista joita olen nähnyt. Monta kertaa ei elokuvaa kannata katsoa mutta pari kertaa leffa toimii todella hyvin

A.K.

11.06.07 klo 21:12

Craig on todella yksi-ilmeinen ja pökkelö Bondi, yhtä hyvin roolin olisi voinut vetää vaikkapa Steven Seagal. Mikkelsen on ihan hyvä pahis, mutta Le Chiffren osuus leffassa jää harmittavan pieneksi. Leffa on ihan kohtalaista actionviihdettä ja jokunen näyttävä kohtaus löytyy, mutta ei tämä oikea Bond-leffa kyllä ole.

katumies

07.06.07 klo 22:02

Daniel Craig on historian paras Bond.Sen huomaa todella hyvin tässä seksikkäässä Casino Royalessa.

Schwarzenegger

02.06.07 klo 22:02

Parhaimpiin kuuluva, ehkä jopa paras Bond. Daniel Craig hoitaa roolinsa kunnialla päästen lähes Conneryn tasolle, Mads Mikkelsen on hyvä pahiksena. Alkutekstien kappale on loistava, alun mustavalkoinen kuvaus ja väkivalta toimii. Loppu on hieman pitkitetty, mutta loppujen lopuksi hyvä.

Märskä

01.06.07 klo 15:46

Todella hyvää tavaraa loppuun asti. Bond on erilainen, mutta todella tunnistettava, todella hyvä intro keskikohta ja loppu. Vaikka ensimmäisen neljänneksen suhde muuhun elokuvaan on hitusen korni.

nuu2nut

31.05.07 klo 02:32

Täytyy sanoa, että kaiken sen hypetyksen jälkeen olin todella pettynyt, kun lopulta näin leffan. Odotukset olivat olleet korkealla ("Paras Bond-leffa ikinä" "Paras Bond-näyttelijä"), mutta en osaa oikeastaan nimetä yhtään asiaa elokuvasta mistä olisin pitänyt. Ensinnäkin, jos tehdään prequel, miksi se sijoitetaan nykyaikaan? Aivan, jotta saadaan tungettua mukaan kaiken maailman laitteita (Sonyn laitteita tungettiin aika paljon). Daniel Craig oli mielestäni varsin ei-bondmainen, vaisu näyttelijä. Toiminta oli samaa ihme räjäyttelyä ja kaahailua mitä olen tottunut näkemään mm. Mission Impossible II:ssa. Juoni ei ollut kovinkaan kaksinen...
Ei vaan hetkinen.. pidin Eva Greenistä.

Bond85

23.05.07 klo 18:20

Mun mielestä paras Bond-leffa. Aidosti realistinen ja lähempänä Ian Flemmingin tarinaa. Daniel Graig on tosi hyvä Bondin roolissa ja osaa hommansa. Ja Eva Green on tosi hyvä Vesperin roolissa, ja myös mielenkiintoinen. Casino royale on myös tosi toimintapitoinen, joka saa aina vaan tykkäämään siitä. Yksi parhaista persoonista on Le Chiffre, kovanaama terroristien pankkaarien, jota ilman tarina ei olisi sellainen kuin se nyt on.

Bond, James Bond

23.05.07 klo 10:02

Vidoinkin kunnon bondinäyttelijä. Paras bond ikinä koska päänäyttelijä on niin jumalattoman hyvä. Ja oli leffa muutenkin hyvä.

mauge

22.05.07 klo 00:30

Ehdottomasti Bondien paremmasta päästä, mutta silti ei mikään mestariteos, vaan varsin tavallinen toimintaelokuva. Erittäin salainen on mielestäni edelleen monipuolisin ja hauskin Bond-elokuva. Craig on aika hyvä.

Hännänpidike

19.05.07 klo 19:56

Tosi loistava elokuva, jossa oli mukana huumoriakin. Daniel Graig oli hyvä Bondiksi. Tässä ei ollut mitään kummallisuuksia, laasereja yms. vaan ihan normaaleja aseita. Minusta varmaan lähes parhain Bond-elokuva.

Joku random

16.05.07 klo 22:38

Mielestäni tää oli ihan hyvä leffa, mut Daniel Craig ei osaa mielestäni näytellä.. En pidä lainkaa Daniel Craigist.. En vaan tykkää hänestä, se ei vaa iske muhu oikein. Mutta todennäkösesti ootte eri mieltä tost Danist. :P Hyvä leffa muuten on..

Rommel

16.05.07 klo 21:17

Paras Bond sekä elokuvalta että näyttelijältä. Elokuva on paljon erilaisempi kuin edeltäjänsä,eikä tämä ole pelkää järjetöntä ammuskelua (jotka eivät kumminkaan osu).Pokeri kohtauket ovat hienoja joksenkin myös aitoja,sekä tämän bondin tunnari on myös paras tähän asti kuulemani Bondin tunnusmusiikki. Tämä on paras Bond!!

humphrey

08.05.07 klo 20:36

ylivoimasesti paras bond elokuva sitten sean conneryn aikojen. graig on mielestäni paras bondi.

Jack_xp

04.05.07 klo 23:18

Okei hyvä,että tulee uusi näytteliä bond leffaan reiluun 2 tuntiseen leffaan mahtuu paljon tomintaa ja jännitystä. Tällä kertaa bondin auto ei rajähdä kuin tavallisesti sille käy. oli tullut uutta idea ja muuta jännää. hyvä kokonaisuus bond-leffasta soundtrack on hyvä sitä tuo puolikas:D.

mbay

28.04.07 klo 21:41

Elokuvassa on positiivinen uusi asenne ja tyyli. Väkivalta on realistisempaa, toimintakohtaukset tiiviimpiä sekä elokuva sujuvampi kuin moni moni vanhempi Bond. Craig aloittaa uuden BlondBond vaihteen. Mielenkiintoista nähdä mitä tuleman pitää. Tähän mennessäparas Bond - näyttelijä ja elokuva.

Reaktor

24.04.07 klo 11:23

Leffa yllätti erittäin positiivisesti. Ei tämä ihan siltä perusbondilta tuntunut johtuen juuri nykyaikaan sijoittuvasta aikajaksosta ja ensimmäisestä tehtävästä, mutta omana itsenäisenä Bond-leffana tämä oli täyttä rautaa ja hakkaa valtaosan vanhoista bondeista mennen tullen. Vanhat herrasmiesagentit porskuttavat nostalgian voimalla, mutta uusi bondi oli sekä tarinaltaan että henkilöhahmoiltaan täyttä rautaa. Toivottavasti tämä uusi Bond-generaatio saisi jatkoa.

...

15.04.07 klo 14:20

ei tämä ole bondi! tämä on surkea! ei ansaitse kuin yhden tähden...

Viluzki

12.04.07 klo 18:27

Muuten hyvä,mutta Bondin ensimmäinen tehtävä,ja aika sijoittuu vuoteen 2006?Uutta oli myös se,että nyt Bondkin saa välillä turpaan ja hän vuotaa verta.Ja juoni oli mielenkiintoinen...

Fatman

10.04.07 klo 21:37

Siis paras Bond leffa ikinä. Ei pösilöitä leluja ja ei mailman valloittajia! Loppu oli hieman vaisu.

Raastin

06.04.07 klo 12:27

Hyvä leffa. Daniel Craig on loistava valinta Bondiksi, ainakin minuun herra iski ihan kympillä. Muutamia todella hienoja kohtauksia löytyi, kuten myös niitä huonompia. Vaikka toimintaa riittikin ihan kivasti, olisi leffa voinut ehkä olla vähän lyhyempi.

alex

04.04.07 klo 21:39

Minun mielestäni ehdottomasti parhain Bond mikä tähän mennesseen on tullut. Daniel craig osaa tosi hyvin näytellä Bondia. Danielilla on charmia ja hän osaa hyvin naurattaa ihmisiä minun mielestäni. No niin elokuvaan sitten. Siinä kerrottaan miten Bondista tuli 007 ja siinä näytetään Bondin lempityttö joka on tosi kaunis ja sitten siinä on pahis nimeltä le chiffre joka itkee verikyyneliä. Mutta tässä elokuvassa on ilmiselvästi parannus tässä ei ole Bondilla laitteita esim. laserkello ja näkymätöntä autoa. Mutta jos tykkäät pierce brosnanista niin tykkäät myös Daniel craigista.

mantura

04.04.07 klo 09:27

Suuri pettymys. Elokuva tuntuu keskittyvän pelkästään puuduttavan pitkiin action-kohtauksiin itse Bondin ja hänen suuren karismansa sijaan. Ja Graig; onneton valinta uudeksi Bondiksi, hänen puiseva ja karismaton olemuksensa ei ole koskaan kuullutkaan James Bondista.

Ville

30.03.07 klo 15:16

Casino Royale on täysin uudentyypinen Bond, hyvällä tavalla. Tämä Bond-elokuva on aiempaa synikempi ja realistisempi. Daniel Craig myös istuu hyvin Bondin rooliin. Bondikin on tällä kertaa tylympi ukkeli. Tämä kyllä sijoittuu parhaimpiin Bond-elokuviin.

tks

28.03.07 klo 16:22

Loistava. Craig on paras näyttelijä, joka on bond-hahmoon tarttunut ja Casino Royal tuo bondin 70-luvun roger moore ajoista nykypäivään..

Blasterworm

26.03.07 klo 21:46

Tähän mennessä paras bondi, mitä olen nähnyt (olen nähnyt kaikki...)

Ei mitään näkymättömiä autoja tai räjähtäviä laastarareita (vai oliko ne xXx:ssä?), vaan pelkkää pure-bondia.

Totuus Tommi.

25.03.07 klo 15:47

Kultainen silmä on aito oikea Bond elokuva, tämä ei, mutta hyvä kumminkin.

pettynyt todella pahasti

25.03.07 klo 01:55

No, erilliseksi leffaksi tämä oli ihan mukiin meneveä, mutta Bondiksi täysin surkea. Graig on täysi kivikasvo ja tunteeton pahvinukke, ei lähelläkään James Bondia.
Ja miksi pitää lähteä kertomaan jotakin Bondin sytytä.... ei ei ei...
Ei Q:ta, ei vakoiluvempeleitä, ei Aston martinia (eikä myöskään autoa jossa olisi raketteja ja erikoisvemepeleitä). EIkä Moneypenniäkään..

Ja muutenkin juoni oli mitään sanomaton.

Huonoimpia Bondeja ikinä.

Ian Fleming

18.03.07 klo 02:05

Ensimmäiseksi täytyy todeta, että kyllähän tämä "uuden ajan" Bondeista (joilla viittaan Pierce Brosnanin Bondeihin) oli kyllä paras, mutta silti jotenkin laimeaksi jäi tämäkin. En tiedä, että mikä näissä Bondeissa nykyään on, kun tuntuu, että kaikki tyylikkyys ja henkilöhahmon charmi ja sarkasmi on hävitetty johonkin, ja tilalle on tullut maku Hollywoodin toimintaleffoista? Joka tapauksessa tässä leffassa uskottavuuspohjan vei jo alunalkaen se, että kun tämä kertoo 007:n synnyinhistoriasta, ja sijoitus oli kuitenkin vuoteen 2006.

jormaliisa

22.02.07 klo 12:51

Paras bond-leffa jonka olen nähnyt. Uusi tuima Bond oli tervetullut.

-mädä-

15.02.07 klo 12:14

tosi hyvä elokuva jos vois laittaa pisteet laittaisin 5

helokkihessu

09.02.07 klo 19:18

ihan jänskä, mutta olisin toivonut enemmän toimintaa. No, ihan kelpo leffa, ei siinä mitään. Mutta se ei muistuta kovin paljon muita bond-leffoja, vaan tekee ihan uudenlaisen elokuvakokemuksen mitä mikään muu bond leffa. suosittelen lämmöllä. Itse kävin katsomassa tämän elokuvan teatterissa, mutta ei sillä paikalla ole niin väliä, pääasia että on hyvä elokuva. Tyly, hauska viileä ja nii-in hyvä. Paras bond ikinä!Siinä kohdassa kun bondia kidutetaan hakkaamalla tätä kiveksille jollain moukarilla, on kyllä aika hätkähdyttävä kohta. Hrrr! Ei siitä sitten sen enempää.

leffa friikki lapista

07.02.07 klo 08:21

Yhdyn ylistäjiin sillä tämä on todellakin erittäin hyvä toiminta elokuva. en löytänyt muuta moitittavaa, kun latteiksi jäävät bond-tytöt. Ei kai heiltä koviakaan voi vaatia. Martin Cambpell teki sen taas :-) . Kannattaa katsoa!

kgb

06.02.07 klo 16:34

aivan mahtava Bond-leffa. Todellakin katsomisen arvoinen.. Paljon sellaista uutta jota ei muissa bondeissa ole.. Daniel craig on todella hyvä roolissaan. Suosittelen lämmöllä :D

cr fan

05.02.07 klo 19:09

parhaimpia koskaan näkemiäni elokuvia kiitos...

Beatles

05.02.07 klo 14:08

Oli tosi hyvä Bondi. Tähän suuntaan kun ne menisivät myöhemminkin, eli toimintaa enemmän ja huumoria vähemmän. Q:n puuttuminenkaan ei haitannut yhtään.

Hermanni Manninen

04.02.07 klo 11:19

Ihmettelin suuresti, koska Bondin tunnusmusiikkia kuului vain n. 5 sekuntia elokuvan lopulla. Toiseksi, odottelin koko ajan My name is Bond, James Bondia. Sekin tuli ihan lopulla. Kolmanneksi, perinteistä alkua, jossa Bond kävelee ja ampuu katsojia kohti, ei tullut ihan alussa ja kun se tuli se tuli"yllättäen, kesken kohtausta" eikä siinä soinut James Bond musiikki taustalla. Vaikka Craing venäläiseltä näyttääkin, hän sopii hyvin Bondiksi. En tiedä johtuuko se käsikirjoittajista mutta tämä tuntui vain tavalliselta action leffalta. Bond oli vain raaka murhaaja. Ennen hän vakoili pilke silmäkulmassa. Joissain kohti kiutenkin Craig pääsee heittämään huulta. Alussa ei ollut Qta näyttämässä supervehkeitä. Alkumusiikin soidessa ennen oli naishahmoja uimassa mutta nyt oli vain tappoa. Surullinen lopussa. Ihan hyvä leffa.

Sepedeus

01.02.07 klo 17:33

Paras Bond elokuva ikinä koska.
1. Bondilla on oikeita luonteenpiirteitä
2. Ensimmäistä kertaa Bond tyttö on muutakin kuin pelkkä kävelevä koriste.
3. Elokuva on realistisempi ja synkempi.
4. Daniel Craig on hieno näyttelijä.
5. Bondin puujalat ovat useamman kuin kerran hauskoja.
6. Kun ihmisiin sattuu heistä tulee verta.
7. Bond ei nai niin paljon kuin aikaisemmin.
8. Toimintakohtaukset ovat komeita.
9. Roisto ei ole yli-ihminen eikä hänellä ole naurettavaa superpukua.
10. Elokuvan peruskaavaa on muutettu (Ei paljon, mutta tässä tapauksessa pienikin muutos on hyväksi)

Pera

20.01.07 klo 17:48

Mahtava juoni ja tunnelma. Toimintaa ja jännitystä riittää.

japa

16.01.07 klo 20:17

henk.koht. olen sitä mieltä, että Casino Royale on paras James Bond- pläjäys, mitä on ikinä tehty. Ja mikä parasta, pääosan näyttelijä on aivan loistava! Craig kamppailee tosissaan parhaan James Bondin tittelistä Sean Conneryn kanssa.

jokubrother

13.01.07 klo 20:07

Paras Bond leffa jota olen ikinä nähnyt.

Mick

13.01.07 klo 14:43

Mielestäni tämä Bond-leffa oli täysi pohjanoteeraus. Daniel Graig pilasi koko Casino Royalen. Kun tämä Royale on eka Flemingin tekemä kirja niin se olisi voitu tehdä heti ekaksi Bond-leffaksi joskus 60-luvun alussa. Ja Jamesina olisi silloin toimia kukas muukaan kuin Sean Connery.

Kheldar

07.01.07 klo 09:54

Toistaiseksi paras Bond-leffa, mitä on tehty. Craig todella sopii Bondiksi.

Realisti

03.01.07 klo 20:38

Ei missään nimessä paras bond. Remonttireiskalta vaikuttava bond(craig) ei hienostele, mutta on turhan kylmä ja tunteeton. Liikaa huonoa väkivaltaa ja turhaa hampaiden kiristystä. Huumori on myös todella masentavaa. Juoni on surkea, ja tapahtumien rytmi on ärsyttävän tönkkö. Hienoa maisemakuvausta silti ja craig osaa ottaa roolinsa vakavasti. Jotain ( aika paljon) puuttuu, jos vertaa Conneryyn.

Noo

31.12.06 klo 12:58

Kyllä, tekniikka ei ole enää pääosassa, mutta juoneen olisi voinut panostaa niin paljon enemmän. Elokuva ei tuntunut edes huonolta Bondilta, vaan aivan muulta elokuvalta. Uusi Bond on äijä isolla ä:llä, mutta muut hahmot ovat kuivia, mukaanlukien herra iso pahis, jonka erikoistadot (!) lähinnä hymyilyttävät. Eteenpäin on päästy parista viimeisimmästä Bond rymistelystä, mutta kehitettävää löytyy. Juonta odotellessa.

PS

30.12.06 klo 19:14

Casino Royale oli piristävän uudenlainen Bond-raina: synkkä, väkivaltainen ja visuaalisesti komea. Craig osaa oikeasti näytellä MI6:n palkkatappajaa, joka hoitaa työnsä keinoja kaihtamatta. Elokuvassa ei onneksi ollut niitä raivostuttavia ihmevempaimia, vaan katsoja pidettiin penkissä mm. übertyylikkään Texas Hold 'Em-pelin avulla. Alkutekstit olivat tajuttoman upeat kaikessa pelkistyneisyydessään. Valitettavasti leffaa on pitkitetty liikaa loppupuolelta -siitä yksi miinuspiste.

Ronsu

29.12.06 klo 13:13

Daniel Graig on tähänastisista Bondeista paras! Charmikas ja osaa oikeasti näytellä eikä vain lauo repliikkejä kuten aikaisemmat Bondit. Hieman voitaisiin vähentää Bondin kehonrakentaja- lookia mutta muuten oikein komea herrasmies! ;D

Chiru

28.12.06 klo 23:57

Paras Bond sitten Conneryn aikojen. On päästy eroon kaikenmaailman ihmehömpöttimistä, meno ei ole niin kiiltokuvamaista vaan osittain erittäinkin raakaa ja rajua. Kasinokohtauksessa katsojankin pulssi nousee vaarallisiin lukemiin. Craig on charmikas, miehekäs, ei ehkä mikään kansikuvapoika, mutta hoitaa hommansa kuten pitää ja tapansa näytellä on miellyttävä. Eva Green ehdottomasti paras Bond-nainen ikinä. Sivunäyttelijtä menevät siinä mukana. Tällaisilla elokuvilla Bond mennä puksuttaa vielä vuosikymmeniä.

Thoke

28.12.06 klo 13:15

Loogisuusmokia löytyy, jos kyseessä pitäisi olla Bondin syntytarina, mutta ei siitä kannata nipottaa, sillä kokonaisuus on kuitenkin aika messevä toimintatrilleri. Tyylikkäitä väkivaltakohtauksia ja rankkoja hetkiä. Lopussa pientä vitkastelua ja korttia lätkitään ehkä vähän liikaa. Craig on karismaattinen, Mikkelsen vakuuttava ja Green söpö.

BOB

28.12.06 klo 12:28

Vauhdikas ja viihdyttävä agenttipläjäys, josta ei puutu jännitystä eikä tiukkoja tilanteita. Tarina on realistisempi ja karumpi kuin aikaisemmissa bondeissa, ja se yrittää jopa ajoittain sukeltaa pintaa syvemmälle, vaikka suurin osa hahmoista onkin jälleen pelkkiä pahvinukkeja. Lisäksi välillä meno on älytöntä melusaastetta ja erikoistehosteiden tykitystä, ja se saa aikaan tylsiä hetkiä katsojan penkillä. Hieman kulmikkaan rujo Daniel Craig on pääroolissa loistelias, ja Eva Greenin hurmaava kauneus korvaa huonot näyttelijänlahjat. Ihan ok elokuva, tosin lievä pettymys.

rikasu

26.12.06 klo 11:07

Paras Bond ikinä. Ei liikaa ylilyöntejä.Craigin rasvaprosentti alle 10.

WildChild

23.12.06 klo 19:02

Huippu matskua, paras Bond ikinä.

Sami

20.12.06 klo 22:54

Petyin pahasti odotuksiin nähden. Juoni oli aika yksinkertainen. Taikka juonta ei ollut. Craig näytteli hyvin. Muutama hyvä toimintakohtaus.

mimi

20.12.06 klo 19:26

daniel craig on paikkansa ansainnut. okei, tulee ehkä mieleen enemmän venäläinen vakooja kuin brittiagentti. Kiiltokuvapojat eivät sovi bondin rooliin niin hyvin. Daniel on hyvännäköinen kyllä, vaikka täysin eri tavalla, seksikäs, miehinen 007. Parhain bond minkä oon nähny, kaikki meiän perheestä tykkäs ja se on uutta se! Bond-tytöstä en ole ihan varma; siis olihan se kaunis mutta ei niin älyttömän kaunis mitä elokuvassa taas annettiin ymmärtää, mutta makunsa kullakin. Seuraavaa bondia on varmasti vaikea tehdä: tämä asetti riman niin korkealle.

Elokuvalintu

19.12.06 klo 20:51

Erilainen Bond. Jotenkin syvällisempi. Oli siinä paljon hyvää, mutta vähän heikkojakin kohtia. Itseä häiritsi se, että siinä oli kamalasti piilomainontaa (Sony Ericsson, Windows Xp yms..) Ei kauhean realistinen elokuva, mutta pituudestaan huolimatta kuitenkin yllättävän intensiivinen. Annan kolme ja puoli tähteä. Puolitoista tippuu piilomainonnasta ja Joistakin aika pitkäveteisistä kohtauksista, eli saksia olisi voinut käyttää vapaammallakin kädellä.

Heli

16.12.06 klo 18:41

Loistava! Ja minä vielä menin katsomaan "taas yksi yhtä tylsä bond-leffa kuin edellisetkin katsomani"-asenteella (en todellakaan ole Bond-fani). Bondissa oli miestä ja toiminta oli raakaa. Niin sitä pitää.

Pököpää

16.12.06 klo 13:18

Loistava elokuva ja paras bond leffa. Daniel ei kyllä näytä yhtään bondilta, kuten esim. Pierce joka omasi tietynlaista hienostuneisuutta, Craig tosin näyttelee paremmin kuin Pierce ja sopi rooliin loistavasti. Huumori oli elokuvassa enemmän kuin kohdallaan. Ford osio kesti vaivaiset 15sec joten se ei haitannut ja Bondihan tuli sinne tropiikkiin omasta mielijohteesta, ilman että kukaan tiesi (täten ei ollut järjestön rahoja käytössä). Joten perus kansanautolla (mitä se ford ei ollut) ajaminen toi mukavaa vaihtelua elokuvaan. Tytöthän oli elokuvassa aivan loistavat, ensimmäinen tosin olisi voinut hieman kauemmin viihtyä kuvioissa, mutta ei. Eva oli mielestäni sopiva valinta rooliin, seksikäs ja kaunis.
Plussat ohjaajalle myös realismin paluusta bondeihin, tietysti on aika epätoden näköistä että urheiluauto kippaa katolleen pienestä ohjausliikkeestä, mutta kenenpä sydäntä ei lämmittäisi kun maailman hienoin urheiluauto romutetaan niinkin hienolla tavalla.

t.t.t

14.12.06 klo 23:40

(Miltei) Kaikkea mitä elokuvalta voi odottaa: toimintaa, tyyliä, typyjä(, kelvollinen juoni, nopeita autoja, sekä loistavia roolisuorituksia.)

emu

14.12.06 klo 18:53

Kyllähän tämä oli yksi parhaimmista Bondeista vaikka jollain tavalla jäikin "paha maku" elokuvista lähdettyä.

ere

13.12.06 klo 18:31

Uusi näyttelijä on tosi hyvä ja elokuvanakin tosi hyvä.

JarkkoK

12.12.06 klo 15:15

Toimintaelokuvana ihan hyvä jo siksi, että varsinaista "hiljaista hetkeä" ei tullut koko elokuvan aikana. Bondina tämä pitää kuitenkin rankata ihkaomalla asteikolla ja sillä asteikolla tämä ei yllä kovin korkealle. Paljon on Craigia parjattu, mutta miehen taidoissa ei ole vikaa. Sen sijaan tässä tyylissä, mihin uusia Bondeja ollan viemässä, on paljonkin vikaa.

Pettynyt

11.12.06 klo 23:22

Eihän tämä elokuva ollut edes mikään James Bondi.
Daniel Craig ei sovi bondiksi, liian "rentun" näköinen, vaikka muuten olisi hyvä näyttelijä se bondimainen herrasmiesmäisyys puuttui täysin.
Uusi "bond": - tilasi alussa SOODAVETTÄ??
- alussa ajoi VAKIO mondeolla. (Fordi maksanut mainostuksesta kovat rahat)
- vihjasi lihansyönnin vastaisesti.
- missä rintakarvat oli?
- bondi jättää naisen puutteessa yksin?

Lisäksi kaikki bondeille ominaiset hienot vempeleet, Q ja moneypenny oli jäänyt pois. Naiset elokuvassa olivat mitään sanomattomia esim. Halle Berryn rinnalla.
Suuri pettymys!

tietäjä

11.12.06 klo 23:02

yllätykseksi emme nähneetkään efekti kuraa ja kaiken maailman härveliä vaan yllättävän synkän bondin leffan mikä ei kyllä ollut yhtään pahaksi edellisten mössöjen jälkeen...
sittenpä päästään huonoihin puoliin jota oli kyllä aika paljon vaikkakin yllättävän hywä bondi leffa olikin...
bondi ajaa jollakin kälysellä fordilla ja sitten kun pääsee astonin kyytiin niin eikös tämä romuta sen...
bond tytön valinta kyllä ihmetytti kanssa et miten on tuommonen naapurin tyttö päässyt tähän...
pituutta oli liikaa pienellä supistuksella ja toiminnan lisäämisellä ois ollu maistuvampi paketti...
ihmettelen myös missä oli Q tai moneypenny...
mutta kuitenkin yllättävän hywä uudeksi bondiksi ...

rampage

11.12.06 klo 21:06

kyllä oli hyvä uus bond elokuva..

Hemppa67

11.12.06 klo 16:40

Loistava uusi Bond (Daniel Craig)! Lyö laudalta ainakin Timothy Daltonin, Pierce Brosnanin mennen tullen!!! Connerymaista charmia... Pitkästä aikaa Bond-elokuva mikä jaksaa kiinnostaa/innostaa alusta loppuun, jopa yllättävien käänteiden osalta!!!

tHeBoSs

10.12.06 klo 15:08

Todella hyvä suunnanmuutos Bondille, Graig onnistuu roolissaan. Uhkapelikohtaukset antavat uuden kuvan Bondin taidoista ja seurapiirihai-lookista. Bond ei ole enää mikään ylijumala, vaan saa turpiinsa ja on jopa kuolla. Ainoa kipeä kohta on kun uusi Aston Martin DBS laitetaan palasiksi, tosin näyttävässä kohtauksessa.

TV

10.12.06 klo 10:30

Mahtava Bond! Täynnä jännittäviä ja hauskoja kohtauksia. Craigin "kuiva"huumori teki elokuvasta viihdyttävän ja hauskan. Varsinkin lopun kidutuskohtaus on hauskaa katsottavaa.

lalli

08.12.06 klo 22:08

Paras 007 ikinä! ei mitään pupellusta ja puujalkavitsejä.

Ana

06.12.06 klo 10:47

Mahtava elokuva. Craig tekee loistavan suorituksen bondina.... Suosittelen bond faneille... lämpimästi.

Usko pois

05.12.06 klo 21:58

Hieno leffa kaikinpuolin, Craig on hyvä bondina.

Ässä

05.12.06 klo 13:55

Casino Royale voittaa Daltonin ja Brosnanin Bond-tekeleet,mutta naurettava pahis ja ylipituus syövät leffan tehoja.Craig on kuitenkin Conneryn ohella paras 007.

Tero

03.12.06 klo 00:01

Paras Bond. Tekniikka ei ole enää pääosassa.

1_tyyppi

02.12.06 klo 18:00

Hyvä leffa oli. Loppu oli hiukan tylsä mutta se ihan viimeinen kohtaus oli kyllä loistava.Craig veti hyvän roolin.

Malamute

02.12.06 klo 16:39

Uusi Bond on Mies. Neiti Brosnan on vihdoinkin mennyttä ja tilalla uskottavasti agenttia esittävä Craig. Hahmossa on syvyyttä ja Craigin Bond tuntuu ihmiseltä heikkouksineen. Tästä huolimatta Bond pysyy kovapintaisena, mutta humoristisena agentti 007:na. Tuottajat ovat pohtineet, millainen Bondin kaltainen mies todellisuudessa olisi, mitkä voisivat olla tämän kaltaisen miehen taustat ja henkiset kompleksit. Bond on työssään kylmä tappaja, jolla ei ole siviilissä mitään hävittävää. Hän ei luota kehenkään. Tällaisen uuden ja realistisemman Bondin synnystä on Casino Royalessa kyse. Loistava elokuva.

Hurlokki

02.12.06 klo 06:16

Casino Royale on ehdottomasti paras Bond sitten 60-luvun, ja Daniel Craig paras Bond sitten Conneryn kunnian päivien. CR ei ole pelkästään erinomainen Bond-elokuva vaan myöskin hyvä elokuva millä tahansa mittapuulla mitattuna.

maria

01.12.06 klo 17:19

Ihan paras bondi. Ja Daniel Craig oli aivan ihana..

jukkakulta

01.12.06 klo 13:59

Oli ainoastaan hyvä ettei ollut niin Bond-mainen kuin olisi voinut. Ja Craig oli Bondina hyvä ja namu.

Pi4

29.11.06 klo 15:48

Elokuva oli hyvä, vaikka sinä ei kyllä tullut mieleen että kyseessä olisi bond-leffa. Näyttelijät olivat hyviä. Juoni oli hyvä ja toimintakohtaukset hyviä! Hyvä toiminta leffa! ainut huono puoli oli se että leffa ei ollut bond-tyylinen.

movieguy

29.11.06 klo 14:14

daniel craig on loistava haavoittuvaisena james bondina ja on todellakin aidon tuntuinen james bond. tässä elokuvasas on olennaista se että ei ole aina toiminnasta kyse vaan siitä että tarina näyttää todellisen kuvan bondista alkulähteillä. eva green on mahtava nais henkilö näyttelemään haavoittuvaisen bondin rinnalla. mikkelsen näkyi harvemmin koko elokuvassa ja osasi kyllä osansa loistavasti. harmitti kun ei näkynyt quuta ja moneypennyä. autoista ei ollut valittamista ja alussa oleva jahtaus osio oli todella jännittävä. sain hikeä otsalle kun bond esti pommia osumasta uuteen lentokoneeseen. tunnelmamusiikki oli tällä kertaa kirkas ja taustat alussa soivassa tunnarissa todella värikäs. aseet jäi bondilta käyttämättä ja nyrkit puhuivat asiaa. korttipeli osioissa oli hauska ja jännä katsoa mitä seuravaaksi tapahtuu. kirjalle uskollinen bond olisi voitu säilyttää mutta kyllä 2000 luku osoitti että nykyään luodaan efektejä paremmin kuin 90 luvulla. menestynein bond on aina paras. seuraava tulee ja sen kanssa saa vielä odottaa mistä kirjasta se tehdään ja kuka silloin nähdään konnana!

Jaws

28.11.06 klo 20:53

Kyllä oli kerrankin ajateltu käsikirjoitusta! Plussaa siitä ettei ollu liian teknisiä vempeleitä. Kerrassaan mainio Bond, herätti kyseisen saagan uudestaan eloon.

Cubalibre

27.11.06 klo 21:23

En näe yhtään syytä, olla luokittelematta tätä yhdeksi parhaista Bond-elokuvista.

asiantuntija

27.11.06 klo 20:29

paras bond! oon nähny kaikki ja tää tuo takas sean conneryn huuman! kaikki rulaa! craig on lihaskimppu!kuolema saa odottaa on kaikkein surkein bond. pierce on turhan lälläri!xd

Jalmari

27.11.06 klo 16:54

Paha pettymys oli Casino Royale itselle. Koko Bondin tarina oli varsin laimeaa katseltavaa ja kunnon tarinaakaan ei ollut. Oli vain muutamia hienoja toimintakohtauksia ja välillä tyhjää kuin muovipussissa. Daniel Craig osasi kyllä näytellä hyvin ja sopi Bondiksi kuin nenä päähän. Muuten kyllä suuri pettymys odotuksiin nähden.

Jarske

27.11.06 klo 10:18

Paras James Bond elokuva. Näyttelijät hoitivat hommansa tosi hyvin, etenkin Daniel Craig Bondina. Toimintajaksot olivat vauhdikkaita ja kekseliäitä, joita olisi tosin saanut olla hieman enemmän. Siitä puoli tähteä pois. Elokuvan aloitus oli erittäin tyylikäs. Myös pitkä pelijakso kasinolla oli jännittävä. Elokuvassa jäi harmittamaan vain toimintajaksojen vähyys ja kunnollisen takaa-ajon puuttuminen.

andy

26.11.06 klo 20:59

Kyllä tämä asiallista Jemes Bond viihdettä oli. Realistisempaa ja maan läheisempää kuin muutamat edelliset osat. Daniel Craig vakuuttaa Bondina hyvin ja saa hahmon hyvin eloon. Mads Mikkelsen tekee myös hyvän roolin pahiksena, jolla oli myös kaikki hävittävänään. Miinuksia tulee hieman ylipitkästä ja latteasta lopusta ja muutamista turhista suvantovaiheista. Madacascar ja Miamin lentokenttä kohtaukset olivat upeaa katseltavaa, sekä kaikkien aikojen upein Bond elokuvien aloituskohtaus, joka ansaitsee puolikkaan ylimääräisen.

Bond, James Bond

26.11.06 klo 19:08

Daniel Craig tekee hyvän työn näytellessään aikamme suurinta salaista agenttia. Mielestäni paras Bond-elokuva ikinä.

008

26.11.06 klo 15:09

Yllätti erittäin positiivisesti. Daniel Graig todella tuo jotain uutta Bondin hahmoon, koska osaa näytellä. Bondin hahmo ehkä nyt vihdoin kaikkein lähimpänä Flemingin kirjoja. Myöskin toiminnan ja draaman suhde oli mielestäni juuri sopiva, vaikka epäilemättä joitain katsojia saattaa vaivata Bondin hahmon muutos aiempaa "inhimillisemmäksi" ja keskustelevaksi henkilöksi.

nixu-

25.11.06 klo 22:04

Erittäin loistava, puolet elokuvasta meni armottoman pissihädän pidättelyssä kun ei halunnut missata mitään. Uusi näyttelijä todellakin yllätti positiivisesti!

juzani

25.11.06 klo 20:19

Aivan loistava elokuva, eikä vain loistava Bond elokuva. Liika mielikuvutellisuus on vihdoin unohdettu ja Jamesista on vihdoin tehty Flemingin kirjojen mukainen kylmä britti-agentti.

MehMeh

25.11.06 klo 18:58

Mahtava leffa ja Daniel Craig on charmia kuin Sean Connerylla konsanaan. Suosittelen.

Hartsa

25.11.06 klo 15:55

Mukavaa vaihtelua perinteisiin Bond - leffoihin. Daniel Craigin tulkitsemaan inhimilliseen agenttiin on helppo samaistua. Taitava, mutta pikkuvirheitä tekevä kaveri. Toimintapuoli on taitavasti tasapainotettu tunnelmallisten kohtausten kanssa, eikä huumoriakaan ole pois jätetty. Paras Bond - leffa pitkiin aikoihin. Pakko mennä katsomaan jatko-osakin.

Asiakaskortti

25.11.06 klo 14:23

Vähintäänkin erinomaisen viihdyttävä erilainen Bond, mutta silti vanhat kujeet hyvin ripustettu mukaan uuteen mieheen. Vie mennen tullen ainakin edellisen bondin. Suosittelen!

M.O

25.11.06 klo 12:13

Erinomainen elokuva. Pointsit inhimillisyydestä ja ihmevekottimien puuttumisista. Juoni toimii.

Jesse James

25.11.06 klo 11:58

TÄYDELLNEN! ensimmäinen oikea bond, eikä mkään pornahtava toimintakomedia.Ja kyllä Graig on Bond ja vielä kirkkaasti paras, juuri tuoltahan bondin pitääkin näyttää, eikä prät pitiltä!minuun on tehty vaikutus jota minuun on tod. vaikea tehdä! fantastista.

Marko

25.11.06 klo 07:44

Elokuva oli todellinen pettymys, ohjaus ja idea päin männikköä. En suosittele.

pikkukoo

24.11.06 klo 23:08

Loistava, mutta erilainen bondi ! Löytyy jänniä kohtia, kunnon toiminta kohtia kuin hauskojakin kohtauksia. Kauniita naisiakaan ei ole unohdettu!! En kadu hetkeekään, että kävin katsomassa.

paras bond ikinä

24.11.06 klo 10:47

paras bondi ikinä! maailma on pelastettu jo tarpeeksi monta kertaa ja viimeisimmissä bondeissa erikoistehosteilla leikitty liikaa. uusin bondi on uskottava, jännittävä ja inhimillinen. kaikki siis leffaan katsomaan graigia, jonka näyttelemistaidot ovat huippuluokkaa. Eikä eva greenissäkään mitään vikaa oo...

Yupa

23.11.06 klo 17:02

Aivan mahtava bond! Mielenkiintoinen juoni ja uusi Daniel Craig suoriutuu osastaan fantastisesti.