Pistejakauma

2%

4%

11%

18%

20%

21%

13%

2%

4%

7%

Pisteytykset

rating 70,000

Blisters
Käyttäjä

rating 70,000

Ei todellakaan niin huono, kuin odotin. Reilusti parempi kuin Eaten Alive! ja Mountain of Cannibal God. Viihdyttävä pätkä.

JohnRambo
Käyttäjä

rating 70,000

Ihan hyvin kerrottu kannibaaliseikkailu. Mukana on tarpeeksi semmosia sympaattisia kökköyksiä, jotka pistivät välillä hymyn huulille. Taisi se Lenzi parin mustan vitsinkin sinne väliin murjaista, mutta välillä oli vaikea erottaa mikä oli tarkoitus olla tsoukkia ja mikä ei. Ei sillä kuitenkaan ole väliä.

Gorea tässä on ymmärrettävästi paljon, ja oikeasti aika hyvin toteutettu. Tämän leffan selkeä esikuva on edellisvuona ilmestynyt Cannibal Holocaust, jota tämä kopioi jokaisella osa-alueella. Viihdeleffana tämä on kuitenkin onnistuneempi. Tämä diipimpi, message-osasto mikä Holocaustissa toimi kuin sähköshokki, tuntui tässä hyvin pinnalliselta ja turhalta.

Jaahas, mitäs muuta tästä keksisi sanottavaa... Soundtrack rokkasi niin kuin italoilla aina. Sivujuoni kaupungissa oli ihan perseestä. Eläintapot ei ole musta ok, mutta jotenkin tällaisessa kuvastossa en nyt jaksa siitäkään motkottaa. Nää on niitä vanhoja aikoja... Hei te kaikki muut sairaat paskiaiset, pistäkää tää seuraavaksi pyörimään!

Rainafriikki
Käyttäjä

rating 70,000

Todella hyvä kannibaali leffa,menee cannibal holocaustin rinnalle.Verta ja suolenpätkiä elokuvassa oli kivasti,joka tekee tästä viihdyttävän.Umberto Lenzin mestarillinen ohjaus tekee elokuvasta suorastaan loistavan.

Suosittelen leffaa kannbaali-genren ystäville ja myös sekä kauhuelokuvien ystäville suuresti!

Villetys
Käyttäjä

rating 70,000

Keskivertoa parempi kannibaali elokuva. Osa tapoista on näyttäviä ja eläinväkivaltaakin on saatu mukaan. Umberto Lenzi ohjaa hyvin ja musiikkivalinnat ovat menneet nappiin. Selkeästi huonompi kuin Cannibal Holocaust, mutta silti viihdyttävä jonka katsoo toistekkin.

SickFuck
Käyttäjä

rating 70,000

Valtteri
Käyttäjä

rating 70,000

vilmazep
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

Cannibal Ferox
Cannibal Ferox arvosana 2,58
Genret:
Seikkailu,
Valmistusvuosi:
1981
Pituus:
93 min
Tunnetaan myös nimillä:
Make Them Die Slowly, Woman from Deep River
Ohjaajat:
Umberto Lenzi
Pääosanäyttelijät:
Giovanni Lombardo Racine, Lorraine de Selle
Maat:
Italia
Kielet:
italia, espanja