Arvostelu

Aika mitätön tekele.

Jake Raye (Don 'The Dragon' Wilson) suuntaa Manilaan henkilökohtaisissa aikeissa. Perillä hän hankkiutuu ongelmiin ja luonnollisesti joutuu potkimaan päitä.

Roger Cormanin filmografian tasosta voidaan olla montaa mieltä, mutta miehen työteliäisyyttä ei voi moittia. Ohjaustöitä on yli 50 plakkarissa ja tuotantoja yli 400. Se on aika paljon se. Nyt tarkkailun kohteena oleva Bloodfist omaa upean nimen ja kannenkin nyrkki lupaa hyvää. Terence H. Winkless ohjastelee potkimisleffaa joka perustuu pelkästään jo olemassa oleviin ideoihin, sillä siinä on kostoa, juonintaa ja kelmejä.

Don Wilsonia ei palkattu tähän leffaan näyttelijäkykyjen vuoksi, sillä niitä ei ole ja ohjauskaan ei pysty miehen jähmeyttä hyödyntämään. Onneksi niissä kohtauksissa joissa päät potkitaan läjään ukko osaa hommansa. Muita rooleja ei oikein pysty arvioimaan, sillä edes ohuesti luonnosteltuja rooleja tästä leffasta on aika mielettömän hankala löytää.

Bloodfist on tässä muodossa aika mitäänsanomaton potkimisleffa. Siinä on ne kaikki genren vaatimat seikat ja vähän extraakin, mutta budjetin rajallisuus näkyy hieman kömpelöinä taistelukohtauksina ja aivan karmeassa musiikissa. Tekijät ovat tienneet mitä ovat tehneet ja ilmiselvä resurssien puute näkyy aika ilkeästi ja jättää jäljelle juonellisesti mitättömän tekeleen.

Pisteet: rating 40,000

Jurpo
Tähtääjä, 1395 arvostelua
Arvosteltu: 25.12.2014
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Gran Torino
Gran Torino arvosana 4,20
Gran Torino
The Raid 2: Berandal
The Raid 2: Berandal arvosana 4,00
The Raid 2: Berandal
Likainen Harry
Likainen Harry arvosana 4,21
Likainen Harry
Lupin III: Cagliostron linna
Lupin III: Cagliostron linna arvosana 3,80
Lupin III: Cagliostron linna

Elokuvan tiedot

Bloodfist
Bloodfist arvosana 2,50
Genret:
Toiminta
Valmistusvuosi:
1989
Pituus:
85 min
K18
Ohjaajat:
Terence H. Winkless
Käsikirjoittajat:
Robert King
Pääosanäyttelijät:
Billy Blanks, Don 'The Dragon' Wilson, Joe Mari Avellana, Rob Kaman
Maat:
USA, Filippiinit
Kielet:
englanti