Arvostelu

Koomiset pölötykset ja sähläykset ovat tietenkin leffan suola.

Beverly Hills II tarjoilee muutamia hyviä vitsejä sekä toimintaa, mutta on silti vahvasti rahastuksen makuinen jatko-osa hittileffalle Beverly Hills kyttä.

Axel Foley kaahailee autollaan pahan synnyinpesässä Beverly Hillsissä ja kieroilee enemmän tai vähemmän hyvissä aikeissa. Axelin ystävä ykkösosasta Beverly Hillsin poliisipäälikkö joutuu teholle kun "aakkos-rosvot" järjestävät jeparille ikävän yllätyksen. Axel lähtee takaisin Beverly Hillssiin, jossa kaikki naiset ovat kauniita ja sää on aina hyvä. Selitysten ja sähellysten kautta Axel rupeaa auttamaan nykyään liikennepoliiseina työskentelevien Billyn ja Taggartin kanssa aakkos-rikoksia salassa johdolta.

Myrphyn koomiset pölötykset ja sähläykset ovat tietenkin leffan suola vaikka toimintaakin riittää. Elokuva onnistuu myös naurattamaan aivan oikeasti kuin kunnon komedia, esim. Kun Axel selittelee pomolleen tai Beverly Hillssin poliisi päällikölle selityksiään. Billy ja Taggard ovat noloja luuserikyttiä tietenkin vaikka Billy yrittääkin kovista leikkiä on Taggard hahmona parempi, molemmat heput ovat silti aika turhia koska Murphy varastaa shown.

Beverly Hills kyttä II toistaa silti 1. osaa pahasti, mutta heittää sekaan ehkä enemmän huumoria joka taas hävitään toiminnassa. Kuten aina, on se alkuperäinen Beverly Hills kyttä parempi ja toiminnallisempi. Vaikka II-osastakin hyviä toimintakohtia löytyy, ei ne silti ylitä ykkösen sähläyksiä. 6 vuotta II-osan jälkeen tehty Beverly Hills kyttä III on vielä yritys palata kuluneeseen hahmoon mutta ei onnistu siinä kovinkaan kummoisesti. Se vanha kunnon tunnus biisi Axel F. sentään soi koko ajan taustalla ja tuo rentoa tunnelmaa.

nimimerkki: Criiticco

Pisteet: rating 50,000


Vieras Arvosteltu: 27.01.2003
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Batman ja Pakkasherra
Batman ja Pakkasherra arvosana 3,70
Batman ja Pakkasherra
Seitsemän samuraita
Seitsemän samuraita arvosana 4,34
Seitsemän samuraita
Seittien linna
Seittien linna arvosana 4,11
Seittien linna
Oldboy
Oldboy arvosana 4,33
Oldboy

Elokuvan tiedot

Beverly Hills kyttä 2
Beverly Hills kyttä 2 arvosana 3,48

Beverly Hills kyttä 2 (1987)

Alkuperäinen nimi: Beverly Hills Cop II

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1987
Pituus:
100 min
Tunnetaan myös nimillä:
Beverly Hills Cop 2, Beverly Hills kyttä II
Ohjaajat:
Tony Scott
Käsikirjoittajat:
Daniel Petrie Jr., Danilo Bach, David Giler, Dennis Klein, Eddie Murphy, Larry Ferguson, Robert D. Wachs, Warren Skaaren
Pääosanäyttelijät:
Brigitte Nielsen, Eddie Murphy, John Ashton, Judge Reinhold, Jyrgen Prochnow, Richard Gilbert-Hill, Ronny Cox
Maat:
USA
Kielet:
englanti