Arvostelu

Tämä leffa rokkasi pienenä todella kovaa, mutta perhana niin se tekee vieläkin!

Sunnuntai aamu. Krapula. Noin litran vettä juotuani päätin katsoa jonkun elokuvan. Etsiskelin leffahyllystäni jotain kevyttä, mutta silti hyvää viihdettä. Käteen tarttui vanha vhs: Batman & Teräsmies: Ässäpari ja Jokeri. Muistelin että ainakin pienempänä tämä oli kolahtanut kovaa. Joten eikun video pyörimään ja nauttimaan elokuvasta.

Jokerilla on hallussaan 20 kiloa kryptoniittiä. Hänellä on suunnitelma: murhata Teräsmies. Tästäkös Lex Luthor innostuu ja lupaa maksaa Jokerille miljoonan jos tämä todella onnistuu.
Samaan aikaan Batman jäljittää Jokerin Metropolisiin ja lähtee perään. Lopulta Batmanin ja Teräsmiehen on liittouduttava että he pärjäävät yhteistä vihollista vastaan. Soppa on valmis ja seikkailu voi alkaa...

Tämä leffa rokkasi pienenä todella kovaa, mutta perhana niin se tekee vieläkin! Mielestäni todella onnistunut animaatio. Piirrosjälki on hyvää ja vaikka tämä onkin tarkoitettu vähän pienemmille niin tämä on silti sopivan synkkä ja ainakin minä viihdyin tämän parissa oikein mukavasti. Myös toimintaa on saatu mukaan kiitettävä määrä, joten nyrkit heiluvat ja aseet paukkuvat. Tälläistä kuuluisi Batmanin seikkailujen olla aina.

Mainitsemisen arvoinen asia on myös loistava suomi duubbaus. Pekka Lehtosaari on Batmanin ääniroolissa ja Janne Virtanen Teräsmiehenä. Molemmat tekevät hyvää työtä mutta shown varastaa ehdottomasti Aarre Karén Jokerin ääniroolissa, voisin melkeinpä väittää että hän vetää roolin paremmin kun Mark Hamill joka esittää Jokeria alkuperäisessä englanninkielisessä versiossa.

Todelliset Batman fanit ovat tämän jo luultavasti joskus katsoneet mutta jos ette niin katsokaa ihmeessä, katsomisen arvoinen tämä on. Varmasti yksi parhaista Batman animaatioista mitä on tehty.

Pisteet: rating 80,000

Makke_95_
Käyttäjä, 3 arvostelua
Arvosteltu: 21.04.2013
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Leijonakuningas
Leijonakuningas arvosana 4,24
Leijonakuningas
Lumiukko
Lumiukko arvosana 4,00
Lumiukko
Taistelija
Taistelija arvosana 4,22
Taistelija
Imperiumin vastaisku
Imperiumin vastaisku arvosana 4,24
Imperiumin vastaisku

Elokuvan tiedot

Batman & Teräsmies: Ässäpari Ja Jokeri
Batman & Teräsmies: Ässäpari Ja Jokeri arvosana 3,53

Batman & Teräsmies: Ässäpari Ja Jokeri (1996)

Alkuperäinen nimi: The Batman Superman Movie: World's Finest

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1996
Pituus:
64 min
Tunnetaan myös nimillä:
The Batman Superman Movie, The Batman/Superman Movie, Batman/Superman Adventures: World's Finest
Ohjaajat:
Toshihiko Masuda
Käsikirjoittajat:
Bob Kane
Pääosanäyttelijät:
Dana Delany, Kevin Conroy, Tim Daly
Maat:
USA
Kielet:
englanti