Assassin’s Creed

(2016)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Assassin’s Creed
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Assassin's Creed
Valmistusvuosi:2016
Pisteytyksiä: 58
Tarkka arvio: 2.33

Assassin’s Creed perustuu suosittuun toimintapeliin, joka on saanut vahvasti vaikutteita oikeista historian tapahtumista, henkilöistä ja paikoista.

Mullistavan teknologian avulla Callum Lynch (Michael Fassbender) käy läpi esi-isänsä, Aguilarin (Michael Fassbander) kokemuksia inkvisition ajan Espanjassa 500 vuotta sitten. Callum saa kuulla kuuluvansa mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin – ja hänen toisessa aikakaudessa keräämiään tietoja ja taitoja tarvitaan taistelussa mahtavaa ja tyrannimaista Templar-organisaatiota vastaan.

Arviot

Ei tämä videopelielokuvien huonoa mainetta ainakaan auta

Voiko eräs kaikkien aikojen odotetuimmista videopelisovituksista osoittautua muuksi kuin pettymykseksi? Ainakin se voisi olla rutkasti parempi. Niin pelaajien kuin kriitikoiden korkealle arvostama Assassin’s Creed -pelisarja tarjoaa upeita puitteita, henkeäsalpaavaa toimintaa ja ajatuksia herättäviä teorioita. Siksi onkin niin turhauttavaa myöntää, että sen ensimmäinen valkokangasversio on hukkaan heitetty mahdollisuus. Assassin’s Creedin maailmassa on kysymys kahden organisaation välisestä […]

Arvosteltu: 30.12.2016

Kommentit & Pisteytykset

Juusak
dbgirl
harr1v
Slipkjovi
Kaamos
Vilperi
Hoplaa
K@ltsu

Lisää luettavaa