Pistejakauma

0%

0%

7%

0%

7%

53%

20%

13%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

afterman
Käyttäjä

rating 60,000

Ihan kiva jatko-osa 3 vuoden takaiselle angry birds leffaan.

Juki
Käyttäjä

rating 60,000

Ihan hauska jatko-osa muutaman vuoden takaiselle vihaisten lintujen seikkailulle. Tällä kertaa ei mennäkään perinteisellä linnut vastaan possut -asetelmalla, vaan nyt riitapukarit joutuvat yhdistämään voimansa ja taistelemaan Kotkasaaren asukkeja vastaan.

Animaatio on jälleen visuaalisesti upeaa katsottavaa ja myös suomalainen ääninäyttely on onnistunut hyvin. Muutamissa kohdissa leffa on kyllä aikuiseen makuun aivan liian lapsellinen, mutta kokonaisuutena tämä on ihan kiva kohellus ja nauraakin saa aika paljon. Parasta antia leffassa oli valepukusekoilu.

Ludil
Käyttäjä

rating 60,000

”Angry Birds 2” oli odotettua parempi elokuvahelmi ja tavallaan vain niillä omilla ansioillaan. Kun edeltävässä leffassa esiteltiin kännykkäpelin keskeisimmät hahmot ja idea, jatko-osassa keskityttiin ylläpitämään ykkösleffasta tuttua kreisikomediahenkeä esim. päättömällä agentti-äksönillä ja jonninjoutavien palleroiden harharetkellä. Railakkaan kakkososan laatu on varsinaista kalkkunaa, mikä on hyväkin juttu miljöön huomioiden – ja kun en ykkösleffaakaan menisi kehumaan henkeväksi, niin ”Angry Birds 2” on kaikkinensa ihan realistinen vastine kaikille niille odotuksille, joita tälle nyt voi ylipäätään suoda.

Vaikkei kakkososa ollut niin hauska mitä oli älyvapaa edeltäjänsä, niin oli tässäkin muutama hervoton hetkensä (kotkapuku!). Se mistä eniten pidin, oli leffan asenne: se on aina saavutus jo itsessään, jos asenne on samanaikaisesti sekä hällääväliä että parhaansa yrittävää. Arvelisin että leffan helposti mukiinmenevään rempseyteen on nähty jonkin verran vaivaakin, vaikka toisaalta ollaan ymmärretty myös sekin, ettei kenenkään kannata menettää yöuniaan jonkun Angry Birdsin takia. Leffa ei edellä mainituista vivahteistaan huolimatta vaikuta täysin yhdentekevältä, enemmänkin siltä että sen on haluttukin muistuttavan itsetarkoituksellista kalkkunaa, ja jos se on tarkoituksellakin tätä, niin kyllähän tälle mielellään ne ookoot kolme tähteä nakkaa. Letkeä, viihdyttävä ja sekava älämölö on makoisan kornia popkornia.

Arz
Tykittäjä

rating 60,000

MojoRisin
Käyttäjä

rating 60,000

QT
Käyttäjä

rating 60,000

TatiTeThird
Käyttäjä

rating 60,000

The Sam1
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Angry Birds -elokuva 2
Angry Birds -elokuva 2 arvosana 3,10

Angry Birds -elokuva 2 (2019)

Alkuperäinen nimi: The Angry Birds Movie 2

Genret:
Animaatio,
Valmistusvuosi:
2019
Pituus:
97 min
Ohjaajat:
John Rice, Thurop Van Orman
Käsikirjoittajat:
Eyal Podell, Jonathon E. Stewart, Peter Ackerman
Pääosanäyttelijät:
Alma Varsano, Awkwafina, Bill Hader, Brooklynn Prince, Danny McBride, Eugenio Derbez, Genesis Tennon, Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Maya Rudolph, Peter Dinklage, Rachel Bloom, Sterling K. Brown, Tiffany Haddish
Maat:
Suomi, USA
Kielet:
englanti