Pistejakauma

0%

0%

8%

15%

8%

38%

31%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 70,000

andy
Tähtääjä

rating 70,000

Coenin veljesten elokuvien ja Sam Raimin "Joka Leikkiin Ryhtyy" trillerin jalanjäljissä liikkuva A Single Shot on viihdyttävä rikostrilleri yhdestä pienestä virheestä joka laukaisee melkoisen tapahtumaketjun. Melko rauhalliseen tahtiin etenevä tarina pitää otteessaan. Syrjäinen metsäkylä luo tarinalle omanlaisensa tunnelman ja melkein kaikki hahmot ovat joko epämukavia tai puisia juntteja. Melkoinen näyttelijäkaarti on saatu kuvioon mukaan. Sam Rockwell tekee pääroolissa keskellä eroprosessia olevana metsästäjänä hyvän roolityön. William H. Macy nuhjuisena lakimiehenä ja Jason Isaacs mystisenä kovistelijana tuovat hyvää tukea tarinaan.

Rainafriikki
Käyttäjä

rating 70,000

Pieni pettymys odotusten nähden,mutta silti hyvä trilleri joka oli juoneltansa ihan toimiva ja roolisuoritukset olivat kaikenpuolin hyviä etenkin Sam Rockwell, Jeffrey Wright.David M. Rosenthalin ohjaus oli sujuvaa ja visuaalisesti elokuva hienosti kuvattu.Elokuvan suurin ongelma on sen tarina joka kuitenkin toimivuudestaan huolimatta jää hieman vaisuksi ja juonenkäänne puolivaiheessa ei ollut kovin ihmeellinen.

harr1v
Käyttäjä

rating 70,000

Vilperi
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

A Single Shot
A Single Shot arvosana 2,85
Genret:
Rikos,
Valmistusvuosi:
2013
Pituus:
115 min
Ohjaajat:
David M. Rosenthal
Käsikirjoittajat:
Matthew F. Jones
Pääosanäyttelijät:
Amy Sloan, Jason Isaacs, Jeffrey Wright, Joe Anderson, Kelly Reilly, Ophelia Lovibond, Sam Rockwell, Ted Levine, William H. Macy
Maat:
Iso-Britannia, USA, Kanada
Kielet:
englanti